• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2019

15:34

(VIDEO) ŠLJAM! BOŠKOVI NASILNICI ISMEVALI POVREĐENU ŽENU ISPRED SKUPŠTINE BEOGRADA!

Politika

(VIDEO) ŠLJAM! BOŠKOVI NASILNICI ISMEVALI POVREĐENU ŽENU ISPRED SKUPŠTINE BEOGRADA!

Podeli vest

Đilasovi i Jeremićevi nasilnici predvođeni Boškom Obradovićem danas su osim fizičkog nasrtaja na žene pokazali još jednu neljudsku osobinu. Dok je Svetlala Tašljarević ležala gotovo bez svesti i borila se da dođe do vazduha, huligani su joj se podsmevali


Ali šta očekivati od onih kojima je nasilje nad ženama jedini politički program.

Podsetimo, dvema ženama je pozlilo danas prilikom pokušaja predstavnika Saveza za Srbiju da uđu u zgradu Starog dvora i one su prebačene u Urgentni centar.

Foto: Informer

Jedna od njih, Đurđina Ljubenović (69) prebačena je u Urgentni centar sa hipertenzivnom krizom.

Takođe, u bolnicu je prevezena i Svetlana Tašljarević (61) zbog bola u grudima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kile

pre 5 godina

Kada će nasilnici biti privedeni i sankcionisati za vandalsko ponašanje? Koliko puta moraju nekoga da napadnu da bi odgovarali za svoja nedela?

sada

pre 5 godina

Očigledno nam je potrebna reforma pravosuđa i tužilaštva čim nasilnici nekoliko puta čine krivična dela a ne odgovaraju za ista

star

pre 5 godina

Sav šljam ovog društva se okupio oko fašiste Obradovića, koji nisu prezali ni od čega, tako da su ismevali i povređenu i onesvešćenu ženu ispred skupštine grada.

Goran

pre 5 godina

Ovakvim postupcima lideri SZS samo pokazuju da su dno dna.

gagi

pre 5 godina

Koliko su sinhronizovane akcije pogledaj te: 1. Jeremić najavljuje radikalne proteste 2. Obradović pravi nemire u Beogradu 3. Šiptari u uniformama ulaze u Sjevernu Mitrovicu Sve se ovo događa u toku nekoliko sati u današnjem danu.E sad braćo pamet u glavu...šta nas čeka ovih dana i mjeseci,i vas tamo i nas u Srpskoj

Ana

pre 5 godina

Ovo je velika sramota za celu opoziciju i ceo narad koji ih podrzavaju.

Milena

pre 5 godina

Ne znam čemu sve ovo? Opozicija ovako pokazuje svoju nemoć.

Ivan

pre 5 godina

Sramota za opoziciju darecnoj zeni umesto da pomognu!

Milos

pre 5 godina

Koji je to ljudski olos kada na ovakav nacin ismevaju povredjenu zenu,pokazali su svoje lice po ko zna koji put obicni nasilnici!

Dara

pre 5 godina

Moja draga Srbijo, sta uradise losi ljudi od tebe.

rina

pre 5 godina

Njihovo ponasanje govori o njima kakvi su ljudi. Treba da ih je sramota!

Marija

pre 5 godina

Bruka i sramota...ovakvo ponasanje huligana je za svaku osudu...

Ana

pre 5 godina

Posle ovog sramnog ponašanja da li postoji ijedna žena koja bi mogla da glasa SZS?

istina

pre 5 godina

Mesto da kući pravi palačinke unucima ona se zamlaćuje po skupštini. Normalno da pada u nesvest jer je 70g. što nije neka mlađa pala. Informer i sarapa danas pokušavaju da nameste snimak propalom Obradoviću ali istina izašla na videlo, vaš glavni pokušava žestoko da laže ali i to nemože nešto mu neide uvak na ruku snimak.

Miloe

pre 5 godina

A ko je poslao te žene na vrata? Jadno zaista.

zozon

pre 5 godina

Šta će babe tu ??? Vučićeviću, imaš li ti racionalno objašnjenje, a da one nisu stub odbrane Vučića. Gde je Vesić i druge muškarčine iz SNS-a

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17