10.05.2019.

21:06 >> 21:24

Foto:

Vesti

TAČI, NA LUPETAJ, PUTINA SI 'VIDEO SAMO U PROLAZU'! Predsednik lažne države tvrdi da mu je Putin rekao kako on i Rusija "ne mogu biti veći Srbi od Srbije"!

Tači tvrdi da mu je Putin jasno rekao: "Mi ne možemo da budemo veći Srbi od Srbije", prenosi KTV.

On navodi da mu je predsednik Rusije Vladimir Putin to rekao prilikom njihovog susreta u Parizu na obeležavanju stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata, prenosi portal Kossev.

Podsetimo, Moskva je nebrojeno puta u sukobu Prištine i Beograda stala na stranu Srbije i sprečila Zapad da u SB UN izboksuje rezolucije koje bi bile direktno uperene protiv naše zemlje.

Štaviše, Rusija je poručila da će braniti srbiju ako Šiptari i NATO pokušaju da silom reše kosovski problem i zauzmu sever KiM gde žive Srbi.

NAKON VOJNE PARADE U NIŠU, NATO NADOMAK SRBIJE ZAPOČEO OPERACIJU "MUNJEVITI ODGOVOR"! Učestvuje i "vojska Kosova" i još 14 armija!


 
Portparol ruskog lidera Dmitrij Peskov istako je tada, povodom navodnog sastanka Tačija i Putina, da je na marginama ceremonije obeležavanja 100. godina od kraja Prvog svetkog rata, da je Putin video Tačija i da mu je saopštio da mora postiću dogovor sa Srbijom.

AMERI ĆE UCENITI SRPSKU, ILI ĆETE U NATO ILI VAS NEĆE BITI: Zapadna trojka hrabri šefa OHR Valentina Incka da udari na RS i Dodika!

On je istakao, da to nije bio klasičan sastanak i da je Putin jasno stavio do znanja Tačiju da je potrebno, pre svega, pronaći konsenzus sa Srbijom, kao i da će Moskva podržati dogovor do kojeg dođu same strane i da drugačije ne može biti.

Tagovi: