14.08.2019.

08:32

Foto:

Vesti

MATIJA BEĆKOVIĆ OTKRIO MRAČAN MILOV PLAN: Đukanović, pričajući o velikoj Srbiji, STVARA VELIKU ALBANIJU!

On je tako u intervjuu za Blic odgovorio na pitanje kako gleda na konstataciju - optužbu Đukanovića - da SPC u Crnoj Gori "čuva infrastrukturu velike Srbije".

- Boreći se protiv jedne koje nema, niti je bilo, on se bori za jednu drugu koje formalno nema, ali je stvarno ima - rekao je Bećković.

MILOGORCI, NE BUDITE TURCI! Amfilohije poslao MOĆNU PORUKU Đukanoviću i njegovim RUŠITELJIMA CRKAVA!

Ideju objedinjavanja pravoslavnih vernika u jednu crkvu u Crnoj Gori, Bećković komentariše ovako:

- Ima ona priča kako je onaj od svega što je bilo potrebno za pušenje imao samo usta i volju da puši. Isto tako, ovi koji nisu kršteni i nemaju ni crkvu ni sveštenike, ni vernike, a imaju volju da je imaju i onda bi da se ujedine. Da se ujedine ništa, sa nečim što postoji.

Osim toga, zapitao je Bećković, "zašto autor te originalne ideje ne bi bio i vladika te crkve kad je već gospodar Crne Gore, pa da se i tu tradicija obnovi".

DOBRI SMO IM SAMO KAD TREBA DA DOĐEMO I OSTAVIMO PARE! Ministar turizma Crne Gore: Srpski turisti tradicionalno DOBRI I DRAGI GOSTI!

Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi i samo ime smeta da bi bila crkva, smatra on i dodaje: 

- Nije im propao samo taj projekat, sve što rade je pokušaj da se naduva prsla mešina.

Komentarišući novi zakon o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori, koji predviđa mogućnost da crkve i manastiri postanu državna imovina, Bećković ocenjuje da je i to nešto originalno i da je "to ideja nekoga ko je u crkvama držao trnokope i cement".

Tagovi: