19.11.2019.

20:13

Foto:

Vesti

POLICIJA REZULTATIMA DEMANTUJE SVE GNUSNE LAŽI! Mirković: Radi poređenja, dok su Jeremić i Đilas bili na vlasti godišnja zaplena droge bila je oko 1,4 tone!

- Radi poređenja, dok je šef ovog nesnađenog političara u pokušaju, Vuk Jeremić, zajedno sa Ðilasom bio na vlasti, godišnja zaplena droge je bila oko 1,4 tone, dok samo u ovoj godini zaplena prevazilazi šest tona - saopštio je Mirković.

On kaže da nas "patološka opterećenost ministrom Stefanovićem, kao i Ðilasov zadatak da se po svaku cenu histerično napadaju i umanje rezultati MUP-a, dovodi u situaciju da marionete iz dana u dan izmišljaju priče koje su u domenu naučne fantastike".

NESREĆNI ŠTO IM NIKO NE VERUJE! Marković: Puleni Đilasa potpuno izgubili dodir sa realnošću

- Posle jučerašnjeg pokušaja da se mesna zajednica predstavi kao policijska stanica, poslednji njihov komičar Aleksić, današnjom izjavom istakao je svoju kandidaturu za najvećeg lažova iako je konkurencija u njegovj stranci, a pogotovo u tom propalom SzS-u, jako velika jer mora da nadmaši Mariniku i Boška - ističe funkcioner SNS.

Koliko god lagali, naveo je Mirković, uspeh policije, Vlade Srbije i napredak naše zemlje u svakom pogledu neće uspeti da umanje, kao što ni brutalnim napadima na Vučića i Stefanovića, neće uspeti da ih spreče da svoj posao rade pošteno, vredno i posvećeno interesu Srbije i svih njenih građana.

Tagovi: