• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

19.11.2019

19:08

NESREĆNI ŠTO IM NIKO NE VERUJE! Marković: Puleni Đilasa potpuno izgubili dodir sa realnošću

Politika

NESREĆNI ŠTO IM NIKO NE VERUJE! Marković: Puleni Đilasa potpuno izgubili dodir sa realnošću

Podeli vest

Sekretar Gradskog odbora Beograd SNS Aleksandar Marković, ocenio je da je današnja konferencija za novinare poslanika NS Miroslava Aleksića još jedan u nizu neoborivih dokaza da su puleni Dragana Ðilasa potpuno izgubili dodir sa realnošću

- Nesrećni što im niko ne veruje u umobolne laži da Srbija snabdeva oružjem ISIS, danas su odlučili da njihov učesnik rijalitija Aleksić pređe na optužbe da Srbija učestvuje u proizvodnji droge - saopštio je Marković.

Navodi da histerični pokušaji diskreditacije ministra Stefanovića u kojima se nije libio blaćenja sopstvene zemlje i pripadnika MUP-a, koji uz podršku Stefanovića ostvaraju rekordne rezultate u borbi protiv narko-dilera, u Aleksićevoj današnjoj izvedbi toliko su sramotni, da nisu vredni ni komentarisanja.

- Obnevideli od agresivne želje da se dokažu Ðilasu i vrate ga nekako u fotelju kako bi mogao da nastavi da obrće milione preko grbače građana Srbije i besni zbog nemanja podrške građana koja se rapidno bliži nivou statističke greške, utrkuju se u iznošenju šizofrenih i toliko očiglednih izmišljotina u cilju napada na ministra Nebojšu Stefanovića i pripadnike MUP-a - kaže Marković.

Najpre su se sinoć, kako navodi, Marinika Tepić i Boško Obradović dokazali "kao teški lažovi", tvrdeći da je skup Srpske desnice organizovan u policijskoj stanici, a ispostavilo se da je reč o sali lokalne samouprave.

- Ponovo se potvrdilo da oboje lažu i da kao i uvek ne udostoje građane Srbije čak ni da trepnu kada budu razotkriveni, već samo nastave sa novim lažima - kaže funkcioner SNS.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija