• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

06.05.2024

22:45

Hrpa lekova po podu i smeće na sve strane: Ana Nikolić podigla sve četiri uvis, dok on ručka, skandalozni snimak ugledao svetlost dana

ana nikolić

Estrada

Hrpa lekova po podu i smeće na sve strane: Ana Nikolić podigla sve četiri uvis, dok on ručka, skandalozni snimak ugledao svetlost dana

Podeli vest

Ana Nikolić šokirala je javnost svojom novom objavom u kojoj je pokazala detalje iz stana u kojem trenutno boravi.

Popularna pevačica je pokazala kako se odmara u dnevnoj sobi, dok je u trpezariji sedeo Goran Ratković Rale.

Njih dvoje, pored toga što sarađuju, privatno se i druže i dosta vremena provode zajedno, a Ana je sada objavila skandalozni snimak sa njim.

Naime, Ana je usnimila kako uživa na kauču gledajući seriju, dok je oko nje opšti haos.

Svuda po podu razbacani su lekovi i toalet paprir, u tanjiru koji je na stočiću je nagomilano đubre, a u jednom kadru je uhvatila i Raleta koji sedi za stolom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija