28.11.2019.

14:22

Foto:

Vesti

SRPSKA LISTA: Svi srpski mandati u sigurnim rukama

Ova kampanja, podseća SL, bila je odraz života Srba i nealbanaca na KiM. Protiv Srba i SL na ovim izborima, tvrdi SL, delovali su vlast i opozicija u Prištini, neke međunarodne organizacije i ambasade, kvazi analitičari i tzv. nezavisni mediji i portali, ali i deo opozicije u Beogradu, a "srpski narod i Srpska lista su uz sebe imali, kao i obično, našu državu i predsednika Aleksandra Vučića".

SL ističe da je, nakon zabrane pomena Srbije u spotu, ukidanja prava glasa građanima sa srpskim dokumentima, kao i ukidanje više hiljada glasova raseljenih Srba, uspela da porazi sve koji se trude da oslabe srpski narod i "razbiju teško stvoreno jedinstvo koje smo uspostavili sledeći politiku predsednika Aleksandra Vučića".

OTKRIVAMO DEFINITIVNI DOKAZ DA JE ZAPAD SAUČESNIK ŠIPTARSKIH TERORISTA! Unmik oslobodio braću Mazreku!

- Pred nama je težak period u kome ćemo morati da se hrabro borimo kako bismo sačuvali mir i naš narod na KiM. Nastojaćemo da se uvek i na svakom mestu čuje naš glas i da se institucionalno izborimo za prava koja nam pripadaju - navodi se u saopštenju SL.

Ova politička organizacija obećava da će se truditi da svoju reč održi, "što očekujemo i od naših političkih protivnika koje je narod svojim glasovima žestoko kaznio".

Tagovi: