26.01.2020.

19:54

Foto:

Vesti

NIKO NIJE IZNEO VIŠE LAŽI NI VIŠE MRŽNJE PREMA POLITIČKIM NEISTOMIŠLJENICIMA OD ĐILASA I NJEGOVIH ZAPOSLENIH: Vulin NAJTEŽE OSUDIO pozive na NASILJE!


- Teško je opisati gadosti koje svakog dana na račun porodice Aleksandra Vučića iznose Ðilas, Trifunović, Obradović. Ti ljudi nemaju drugu svrhu osim da odvratnim lažima unište porodicu Vučić. Roditelji, brat, supruga, deca, svi koji se prezivaju Vučić, predmet su laži koje treba da ih povrede i naruše porodični mir na koji svako ima pravo, osim porodice Vučić - naveo je Vulin u izjavi za javnost povodom otvorenog pisma Ðilasa ambasadoru SAD u Srbiji, u kome napada predsednika Srbije, a ambasadora osuđuje zbog gostovanja na televiziji Pink.

- Niko nije izneo više laži ni više mržnje prema političkim neistomišljenicima od Ðilasa i njegovih zaposlenih - istakao je Vulin.

Informer

 

CRNE SLUTNJE MIROSLAVA LAZANSKOG O NATO PAKTU SU SE OBISTINILE! Maršal Ogarkov je bio u pravu!


- Pristalicama SNS su pretili slanjem u logore, urinirali su im po grobovima, pretili silovanjem, tukli novinare Pinka, upadali sa motornim testerama u RTS, upadali u Univerzitet, zastavom razbijali prozore na Skupštini, upadali u Skupštinu, lagali da vojska gaji marihuanu u kokošinjcima - naveo je Vulin.

On napominje da "Ðilas vređa novinare, poziva na rušenje i paljenje Pinka, Informera, Studija B, tuži Večernje novosti, poziva na linč i zabranu rada nepodobnih".

- Kada god neki stranac ne ponovi svako slovo mržnje koje izgovara Ðilas, odmah se i on napadne, a kada stranci pljuju po Srbiji, onda su uzor i demokrate. Ðilas bi trebalo da nauči da u ovoj zemlji nije važno šta kažu ambasadori, ali jeste važno šta kažu građani Srbije - poručio je ministar i predsednik PS Aleksandar Vulin.

Tagovi: