05.05.2020.

20:40

Foto:

Vesti

TO ŠTO JE URAĐENO JE VIŠE NEGO SKANDALOZNO! Stefanović: Cilj Krika da kriminalizuje predsednikovog sina

Stefanović je u izjavi za TV Pink odbacio bilo kakvu vezu Danila sa kriminalnim svetom, navodeći da predsednikovog sina poznaje od rođenja, a, da ga kriminalizuju je nazvai "skandaloznim".

- To što je urađeno je više nego skandalozno - rekao je Stefanović i dodao da je uveren da iza toga stoji Dragan Ðilas.

Prema njegovim rečima, proces kriminalizovanja predsednikovog sina nije potkrepljen dokazima, dodajući da je to urađeno na "najpokvareniji način" i usmereno je protiv predsednika Vučiha, njegove porodice, države, državnih institucija, a u cilju da se "postigne politički uticaj za Ðilasa".

- Do sada ovakav način obračuna sa nečijom decom nije viđen. Ðilasovu decu niko nikada nije pominjao, vređao ili napadao, dok su Vučićeva deca napadana imenom i prezimenom - kazao je Stefanović.

ŠTA TO TREBA DA ZNAČI, DA JE NAPAD NA VUČIĆEVOG SINA DOZVOLJEN? Dačić RASTURIO opoziciju: Pa to čak nije ni licemerje, TO JE BEZOBRAZLUK!

On smatra da je objavljivanje teksta u Kriku nastavak, kako kaže, "Ðilasovog performansa od pre nekoliko dana", dodajući da je on tada "najavio taj tekst".

- To ne može da bude slučajno - naveo je Stefanović.

Naveo je i da uprkos svim teškim rečima, predsednik Vučić reaguje pribrano i smireno, baveći se budućnošću zemlje.

Ministar je kazao i da je obračun sa kriminalnim grupa počeo u vreme sadašnje vlasti i da je uhapšeno više od 800 osoba povezanih s kriminalom.

- Zahvaljujući tome mi danas imamo slobodne ulice, zbog toga sam ponosan na rad policije i snaga bezbednosti - rekao je Stefanović.

(FOTO) NAJBOLJI ODGOVOR ĐILASOVIM HEJTERIMA! Vučić na Instagramu: Sa sinom Danilom, prvi put posle dugo vremena - PREDAJA NIKADA NIJE BILA OPCIJA!

On je na Pinku pokazao i fotografije na kojima je, kako tvrdi, Dragan Ðilas sa Milanom Dabovićem, koji je osuđen na šest godina zatvora zbog 2,4 kilograma kokaina, kao i fotografiju Đilasa sa Milutinom Bakićem, koji se sumnjiči za 66 kilograma droge pronađene u kamionu…

Stefanović je naveo da policija taj deo posla nije zapostavila ni tokom vanrednog stanja.