• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2020

16:18

(FOTO) NAJBOLJI ODGOVOR ĐILASOVIM HEJTERIMA! Vučić na Instagramu: Sa sinom Danilom, prvi put posle dugo vremena - PREDAJA NIKADA NIJE BILA OPCIJA!

Politika

(FOTO) NAJBOLJI ODGOVOR ĐILASOVIM HEJTERIMA! Vučić na Instagramu: Sa sinom Danilom, prvi put posle dugo vremena - PREDAJA NIKADA NIJE BILA OPCIJA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na svom Instagram profilu "budućnostsrbijeav" ekskluzivnu zajedničku fotografiju da sinom Danilom, prvu nakon njegovog izlaska iz privremene kovid bolnice na Beogradskom Sajmu

- Sa sinom Danilom, prvi put posle dugo vremena. "Predaja nikada nije bila opcija" . napisao je Vučić pored forografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa sinom Danilom, prvi put posle dugo vremena. "Predaja nikada nije bila opcija".

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 5. Мај 2020. у 7:10 PDT

Podsetimo, Vučić nije danas hteo da komentariše tekst Krika, na čijoj meti se našao njegov sin Danilo, najavljujući da će na sve laži i napade odgovoriti po ukidanju vanrednog stanja.

- Oprostite sto vam danas nežu odgovoriti. Imaću svo vreme ovoga sveta čim se završi vanredno stanje, da vam odgovorim na sve njihove laži, napade i suprotstaviću se siledžijama koji misle da imaju pravo da unište Srbiju - uzvratio je predsednik Vučić na pokušaj Tanjuga da dobije njegov komentar na pisanje te mreže.

Vučić je dodao tim povodom da je njegov ćivotni moto - borba:

- Moj životni moto je borba, a boriću se jače i više nego ikada. I boriću se za svu decu Srbije, ne samo za moju - poručio je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 3 godine

Vučić je za samo 8 godina uspeo da od Srbije napravi najaču ekonomiju na svetu. Ove što ga kritikuju i navijaju za koronu bi trebalo sve pozatvarati. Kada će već jednom shvatiti da svi pristojni ljudi podržavaju Vučića, a barabe ga kritikuju.

Vladan

pre 3 godine

Bravo g.presednice tako se uzvraca ovim ludacima . Ljubav i istina uvek pobedjuje neistine,zlo i lazi

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija