11.06.2020.

22:28

Foto:

Vesti

CRTA SE META NA ČELU DANILA VUČIĆA! Vladanka Malović: Gde su sada dušebrižnici koji su kukali na izrežirane napade na Đilasovu decu!

- Gde su svi oni društveno-politički dušebrižnici koji na najmanji mig kukaju i vrište nakon izmišljenih i izrežiranih napada na Đilasovu decu sada kada se crta meta na čelu Danila Vučića, zašto svi nadležni organi ćute dok mu se ugrožava bezbednost i život, i zašto medijska udruženja nestanu bez traga samo kada su u pitanju Vučić i Vučićeva deca? 

Po utvrđenoj matrici kada god se srpski narod i Srbija nadju pred donošenjem važnih odluka o svojoj budućnosti razni centri moći pokušavaju da oslabe Aleksandra Vučića ili tako što upere pušku u njega lično, ili tako što organizuju lov na glave njegove dece Danila, Milice i Vukana, i sve to preko naslovnica i tekstova Đilasovih medija.

HAJKA NA DANILA VUČIĆA JE POKUŠAJ UBISTVA ALEKSANDRA VUČIĆA!

- Ostaje pitanje da li svi pomenuti ćute na to što se od Vučićeve dece prave pokretne mete jer se plaše za sebe, da oni ne dođu pod nišan, ili su ipak deo tog izopačenog tajkunsko-agenturnog sistema koji bi da vlada Srbijom bez izbora i podrške naroda - rekla je Malović.