• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

11.06.2020

21:35

HAJKA NA DANILA VUČIĆA JE POKUŠAJ UBISTVA ALEKSANDRA VUČIĆA!

Politika

HAJKA NA DANILA VUČIĆA JE POKUŠAJ UBISTVA ALEKSANDRA VUČIĆA!

Podeli vest

Hajka koju od juče protiv sina predsednika Srbije vode Krik, N1, Direktno i drugi mediji koje sponozorišu Dragan Đilas i ambasade iz Evropske Unije, predstavlja brutalni obračun sa jedva punoletnim dečakom, kome je zbog laži i izmišljotina napisanih juče i danas, nacrtana bukvalno meta na čelu i koji je od juče postao lovina. I ranije je Danilo Vučić bio izložen napadima, ali ne samo on, već i Milica Vučić i najmlađi predsednikov sin Vukan, ali ovo što se događa u protekla 24 sata predstavlja otvoreni lov na Danilovu glavu

Vrhunac ove bolesne kampanje protiv dece Aleksandra Vučića vidimo na sutrašnjoj strani Đilasovog glasnika Danas, koji kao i svi gore pomenuti mediji, primaju obilatu pomoć iz Brisela i drugih EU prestonica.

Pompezni naslov “Dokaz da mafija ima pristup vrhu države”, zapravo nam otkriva prave namere i pravu metu. Da, nišane Danilovu glavu, ali on je za njih samo put do predsednika Vučića i do sloma srpske države, čiju glavu i kičmu upravo predstavlja Aleksandar Vučić. Jer, ako strada Danilo, kao i svakom roditelju kome bi, ne daj Bože stradao sin prvenac, stradaće zapravo Aleksandar Vučić lično. Što i jeste jedini pravi cilj i jedina namera ovih, prljavih, sponzorisanih tekstova, u kojima nema trunka istine. Niti je na običnoj fotografiji iz kafića bilo mafije sa poternice, niti je Danilo Vučić vrh države. Pa Danilo, siguran sam, ne zna ni gde je ulaz u predsedništvo Srbije.

Ali, znaju to i autori. Za njih je Danilova glava samo mamac na koji treba da se upeca šef države koji nije poklekao pritiscima oko Kosova, koji nije pristao da da sve, a da Srbi ne dobiju ništa, nije pristao da se odrekne Srba u Crnoj Gori, ne da na Republiku Srpsku, koju ti isti mediji podrugljivo nazivaju Republika Šumska, a njene stanovnike, naše sunarodnike često podrugljivo oslovljavaju sa “međedi”. E zato treba slomiti Vučića, treba ga zgaziti. Kad već nije poslušan, kad kičmu nije savio, onda mu je treba slomiti. 


Tako da, moja molba predsedniku je da izdrži i ne posustane, a Danilu da bude jak i ponosan na svog oca.

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tierischer als jedes Tier

pre 3 godine

Da li ona ercovska podguzna muva, Dragan J Vučićević zna zašto nema nijedne fotografije Danila Vučića sa mladim sportistima, umetnicima ili matematičarima? Kako to da se uvek „slučajno" nađe u društvu okorelih kriminalaca? Samo dementni, krezubi penzioneri veruju u SNS laži i baljezganje Goveda J Vučićevića...

brane

pre 3 godine

Bravo za logične zaključke koji običnim smrtnicima promaknu. Nastavite da se borite da istina ispliva na površinu.

Krtice

pre 3 godine

Treba pod hitno smeniti sve,, crnogorske krtice,, staresine I rukovodioce u Mup iz redovna montenigersa ,,, valjda ce I BIA da ukapira ko pokusava da vuce konce

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija