18.08.2020.

17:12

Foto:

Vesti

VAŽAN RAZGOVOR O SARADNJI! Nebojša Stefanović pričao sa ministrom bezbednosti Ujedinjenog kraljevstva Velike Britanije! (FOTO)

Stefanović je istakao dobru dosadašnju saradnju, posebno u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala i trgovine narkoticima, kao i neophodnost da u toj borbi razmena informacija između policija bude brza i pravovremena, saopšteno je iz njegovog kabineta.

U saopštenju se dodaje da je Brokenšajr ocenio da je saradnja dveju policija odlična i istakao da je reč o partnerskom odnosu, navodeći i da je stoga potrebno "da zajedno identifikujemo i buduće rizike i pretnje u borbi protiv kriminala".

Dvojica ministara razgovarala su i o daljem unapređenju saradnje u borbi protiv sajber kriminala, kao i o mogućnostima obuka u oblasti borbe protiv terorizma.

AUUU, KAKAV SMEČ MALOG! Đilase, dok ti lečiš FRUSTRACIJE, mi gradimo BUDUĆNOST!

Ističući da je zaštita dece u onlajn prostoru jedan od prioriteta MUP-a, Stefanović je upoznao britanskog kolegu sa predmetom Osnovi bezbednosti dece u okviru kog policajci u osnovnim školama u Srbiji podučavaju učenike kako da se zaštite od opasnosti koje ih vrebaju na internetu.