03.09.2020.

09:57

Foto:

Vesti

TANJA FAJON POKAZALA KOLIKI JE LICEMER! Dok Đilasovi mediji optužuju Vučića za mešanje u crnogorske izbore, ONA SE MEŠA U IZBORE U SRBIJI!

Fajonova je sa još sedam svojih kolega (od ukupno 751 poslanika) poslala pismo odlazećem gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću kojim ga je direktno podržala na lokalnim izborima u Šapcu koji se održavaju u subotu!

(VIDEO) SKANDAL! RASKRINKANI OČAJNIČKI POTEZI ZELENOVIĆA, OVO JE KRIMINAL! Zbog "fotelje" kupuje glasove po šabačkim selima!

Fajonova očigledno misli da je demokratija kada gubitnik na izborima neće da prizna poraz, pa ponavlja izbore, potkupljuje, zastrašuje i potplacuje birače Šapca, o čemu danima postoje jasni dokazi u javnosti. Da li je demokratija mešanje u unutrašnja pitanja Srbije i agitovanje za jednu političku opciju?

NE PRESTAJU UCENE BIVŠEG GRADONAČELNIKA ŠAPCA! Zelenovićevi saradnici terorišu građane! (VIDEO)

Dok Đilasovi mediji optužuju Srbiju i Aleksandra Vučića bez ijednog jedinog dokaza za mešanja u politička pitanja Crne Gore, dotle Fajonova pokušava da direktno odluči pobednika na izborima. Na sreću, narod Srbije itekako zna ko su Tanja Fajon i Nebojša Zelenović i niko ne moze da ih prevari.