• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

01.09.2020

09:34

(VIDEO) SKANDAL! RASKRINKANI OČAJNIČKI POTEZI ZELENOVIĆA, OVO JE KRIMINAL! Zbog "fotelje" kupuje glasove po šabačkim selima!

Politika

(VIDEO) SKANDAL! RASKRINKANI OČAJNIČKI POTEZI ZELENOVIĆA, OVO JE KRIMINAL! Zbog "fotelje" kupuje glasove po šabačkim selima!

Podeli vest

Posle izbornog debakla i katastrofalnog poraza, koji je doživeo od naroda, koji je masovno glasao za Srpsku naprednu stranku, Nebojša Zelenović otišao je i korak dalje

U snimku koji sledi čućete kako se Zelenović priprema za ponovljene izbore na 27 biračkih mesta u Šapcu. Otvoreni kriminal i kupovina glasova koju po Zelenovićevom nalogu sprovode njegovi najbliži saradnici zgrozila je sve Šapčane.

Razgovor Živojina Vuletića zvanog Žoja, šefa odborničke grupe Nebojše Zelenovića u Skupštini grada Šapca i predsednika šabačkog odbora Srpskog pokreta obnove sa stranačkim aktivistom Željkom Radučićem zvanim Guša svedoči o metodama kojima se služe Nebojša Zelenović i Dušan Petrović, koji za, kako se jasno čuje u razgovoru, 3 hiljade kupuju glasove pripadnika romske populacije u Drenovcu i Tabanovićima. Ovim potezom Zelenović je spisku krivičnih dela za koje će uskoro odgovarati pred nadležnim organima dodao i kupovinu glasova. Osim što podstiče na krivično delo, krši sve demokratske standarde i razobličava se kao lažov, Zelenović pokazuje i lice neobičnog licemera, koji radi sve ono za šta optužuje svoje političke neistomišljenike.

Bedno je to što je u nemoći da prizna sopstveni poraz na izborima, za kupovinu glasova optuživao naprednjake za koje je narod glasao čista srca u želji da ga izbave iz kandži šabačkih kriminalaca Zelenovića i Dušana Petrovića. Osim glasova, Zelenović je već više od dva meseca pokušavao da kupi i vreme neprestanim odlaganjem ponovljenih izbora na 27 biračkih mesta u Šapcu. Stalno je izmišljao razloge za odlaganje izbora, brutalno manipulišući epidemiološkom situacijom u Šapcu  ali, sada je i tome došao kraj. Izborni proces konačno će biti završen 5. septembra i Zelenović više nema manevarskog prostora za odlaganje.

U snimku koji možete čuti, posebno je zanimljivo da je Zelenović očigledno, još po završetku izbora 21. juna, isplanirao odlaganje konačnog kraja izbora, jer, u razgovoru njegovih najbližih saradnika čujemo da će izbori biti u septembru. Sve je isplanirao, samo da ostane da vlasti, misleći da sve može da se kupi. Zaboravlja samo jedno- narod nije na prodaju!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mima

pre 3 godine

Zelenovic je ovakvim ponašanjem dotakao samo dno. Bolje da se dostojanstveno povuče, nego da se valja u sopstvenom blatu.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17