04.11.2020.

19:53

Foto:

Vesti

DEMOKRATE I BAJDEN SU ZLOČINAČKI I POKVARENO SPREMALI MEDIJSKU HAJKU PROTIV TRAMPA! Đuka nema dilemu oko pobednika AMERIČKIH IZBORA!

Vidite poštovani prijatelji, posebno vi koji imate nameru da se bavite ili se već bavite aktivno politikom, koliko su izbori ozbiljan posao i gde ništa ne smete slučaju da prepustite. Bitan je svaki detalj. Moramo da shvatimo, izbori su nauka. Izbori su ozbiljan posao i od toga kako se tog posla prihvatite zavisiće i vaš rezultat. Izbori su rad na terenu, obilazak glasača, beskrajni razgovori sa ljudima, aktivizam na društvenim mrežama, razmišljanje kako sprečiti krađu, predviđanje događaja... Izbori su posao u koji se uvek mora ući sa stoprocentnim angažovanjem inače odlaziš u ambis. 

Evo, američki izbori su pravi primer svih mojih tvrdnji. Nemam dilemu da je Tramp pobedio i nikada me niko neće ubediti u drugačiji ishod, ali očito on, odnosno Republikanska partija, nisu se kvalitetno pripremili da pobedu sačuvaju. Organizacija Republikanske partije u ključnim državama za ishod izbora je očajna. Sa druge strane, demokrate i Bajden, baš onako zločinački i pokvareno kako su uvek radili, do najsitnijih detalja su spremili medijsku harangu na protivnika, a posebno su pripremili izbornu krađu. Ciljano su mesecima u ključnim državama vodili kampanju da ljudi od kuće glasaju, jer su znali da je to put do njihovog uspeha da pokradu izbore. Najverovatnije su u tom zločinu uspeli. 

Trampovi mitinzi su bili deset puta posećeniji od Bajdenovih, Trampovi pregledi na društvenim mrežama kao i sama dominacija njegovih pristalica na istim bila je više nego izražena. Ono šta Tramp nije dobro pripremio je kako sprečiti očiti lopovluk preko glasova koji stižu poštom. Demokrate su nasuprot Trampu i republikancima dobro znale da im je to jedina šansa da Bajden pobedi i samo su na tome radili. Dan i noć širili su paniku i terali građanstvo da od kuće glasa. Neko im je genijalno izračunao da je to ključ pobede. Nisu marili za mitinge, nisu se mnogo bazirali na izbornu kampanju, već su samo radili da im baza svakako izađe da glasa, a da u ključnim državama učine bestidnu manipulaciju. Prethodno su maestralno pripremili medijski teren kako bi Trampa neutralizovali na tom polju ukoliko krene da se buni. 

AMERIKA STREPI, OSTVARUJE SE SCENARIO SUDNJEG DANA! Tramp proglasio pobedu, Bajden tvrdi da je na putu da pobedi! GLASOVI NISU PREBROJANI U ŠEST KLJUČNIH DRŽAVA!

Zato, dragi moji prijatelji, izbore shvatite krajnje ozbiljno. Posebno zbog činjenice da će naša politička opcija sve češće biti u poziciji Trampove. Nas će lažna elita linčovati medijski, mi ćemo svakodnevno biti izloženi najgorim napadima i uvredama, jer je potrebno radikalno leve liberale podstaći da čine nerede ukoliko samo probamo da se branimo. Sa druge strane pripremaće se teren za izborne manipulacije slične ovim u SAD. To će tako ići lančano od države do države, posebno ako Bajden uđe u Belu kuću. 

Još jednom dragi prijatelji, izbori su nauka i ništa se slučaju ne sme prepustiti.