14.01.2021.

08:48

Foto:

Vesti

KAD NEKO KO JE ODRASTAO SA SREBRNOM KAŠIKOM U DU*ETU HOĆE NA SILU DA SE POKAŽE KAO NARODSKI ČOVEK! Samofalov isprozivao ženomrsca Jeremića: To je ta pristojna opozicija! /Video/

Samofalov je osudio ovakvo ponašanje Vuka Jeremića i istakao da je to ponašanje "pristojne opozicije".

- Ovako se ponaša pristojna opozicija koja Vučića "ruši do Vaskrsa". Dame i gospodo, Vuk Jeremić - napisao je Samofalov na Tviteru, a kasnije u komentarima dodao da je ovakav seksizam i vređanje žena jeziv.

Informer

printscreen Twitter

Informer

Na Samofalov tvit je podelio i Naim Leo Beširi, direktor Instituta za evropske poslove, i istakao da je jedino smešno to što je Vuk Jeremić bio ministar spoljnih poslova.

- Da li je smešno biti vulgaran? Da li je smešno koristiti izraz Cigan? Da li je smešno malu na*uziti? Da li je smešno što je on lav? NIŠTA MI NIJE SMEŠNO, osim što je bio ministar spoljnih poslova - napisao je Naim Leo Beširi, na šta mu je jedan korisnik pomenute društvene mreže odgovorio:

- To je kad neko ko je odrastao sa srebrnom kašikom u du*etu na silu hoće da se pokaže kao "narodski čovek" i frajer. 

Informer

- Vicevima su krenuli i nacisti, pa sličicama, pa strippovima, natpisima, tekstovima, pesmama, lupanjima radnji, označavanjem, hapšenjem, logorima, ubijanjem. Od vica i ubica štite nas institucije, a oni koji pretenduju da upravljaju njima, ovoga bi trebalo da se klone - napisao je Beširi.

Informer