11.03.2021.

17:31

Foto:

Vesti

VEOMA JE ZANIMLJIVO ŠTO SE DRAGAN ĐILAS I MARINIKA TEPIĆ NE OGLAŠAVAJU CEO DAN! Jovanov: Pitanje o tajnim računima ne zahteva složen odgovor, ILI POSTOJE ILI NE POSTOJE!

Veoma je zanimljivo što se Dragan Đilas i Marinika Tepić ne oglašavaju ceo dan o računima u inostranstvu. Iako su radi da pričaju o svemu i svačemu, od sinoć ćute kao ribe.

PRVI MEGAFON I ZVEZDA MULTIKOMA OTKRILA VEZE SA KRIMINALOM! Sandra Božić razobličila Mariniku: Neka objasni koliko miliona leži na tajnim računima na Mauricijusu!

Ovo pitanje ne zahteva složen i opširan odgovor. Ni pripremu. Računi ili postoje, ili ne postoje. Ili su na Mauricijusu, ili nisu. Ili su u Švajcarskoj, ili nisu. Ili su i na Mauricijusu i u Švajcarskoj, ili ih nema. Jednostavno.

ŠTA JE SA RAČUNIMA NA MAURICIJUSU?! Biljana Pantić Pilja: Zašto je zaćutala Marinika? Zašto ne odgovori je li uzela 200.000 evra od narko klanova?

Građani Srbije imaju pravo da dobiju ovaj odgovor, a Dragan Đilas i njegova zaposlena, Marinika Tepić, su dužni da taj odgovor daju, posebno jer postoji opravdana sumnja da su i pare na tim računima upravo narodne