• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.03.2021

17:26

ŠTA JE SA RAČUNIMA NA MAURICIJUSU?! Biljana Pantić Pilja: Zašto je zaćutala Marinika? Zašto ne odgovori je li uzela 200.000 evra od narko klanova?

Politika

ŠTA JE SA RAČUNIMA NA MAURICIJUSU?! Biljana Pantić Pilja: Zašto je zaćutala Marinika? Zašto ne odgovori je li uzela 200.000 evra od narko klanova?

Podeli vest

Narodni poslanik i član Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad Biljana Pantić Pilja istakla je da je jasno svima da je Marinika Tepić duboko ušla u mrežu kriminala i da su je kriminalci platili da laže

Zašto je zaćutala Marinika Tepić? Zašto ne odgovori je li uzela 200.000 evra od narko klanova? Zašto ne odgovori šta je sa računima na Mauricijusu i u Švajcarskoj? Jesu li tamo pare od pranja prozora ili od narkodilera? Je li zato Marinika najveći branilac narkodilera?

Marinika i njen gazda Đilas, koji imaju toliko fotografija sa kriminalcima da ih je teško stići sve i pokazati.

PRVI MEGAFON I ZVEZDA MULTIKOMA OTKRILA VEZE SA KRIMINALOM! Sandra Božić razobličila Mariniku: Neka objasni koliko miliona leži na tajnim računima na Mauricijusu!

Da li Marinika Tepić zato tako teatralno iznosi gomilu laži i neistina da bi opravdala dobijenih 200.000 evra?

Zašto ne kaže o čemu je razgovarala sa Belivukom? Sa Filipovićem?

Zašto ne kaže kolika joj je plata u Multikomu? Ne vredi Marinika da izmišljaš afere i lažeš, jasno je svima da si duboko ušla u mrežu kriminala i da su te platili kriminalci da lažeš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tara

pre 3 godine

Marinika i ostali pajtosi su toliko pokrali svoj narod da treba da ih bude sramota.

Goran

pre 3 godine

Cek dok smisle kako im je Vucic kriv i za te pare sto imaju po inostranstvu.

Velja

pre 3 godine

Ne znaju kako da slazu, pa im se zapetljali jezici.

Raško

pre 3 godine

Mislim da će pitanja o računima Djilasa u inostranstvu ostati bez odgovora.

Mila

pre 3 godine

Mirinika, je ostala nema, ali verovatno cu sutra izaci pred medije ,koje placa njen gazda, sa nekim novim lazima,a ostrvo nece ni pomenuti.

Sara

pre 3 godine

Šta Marinika i da odgovori za istinu??Nek ćuti i pokrije se koliko su pokrali ona i njoj bliski!

Daca

pre 3 godine

Progovoriće i ona i šta je radila i sa kim je radila

Ivana

pre 3 godine

Marinka Tepić zaista treba da radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na sve načine pokušavate da našu državu ojačate.

Jovana

pre 3 godine

Odakle potiče novac Đilasa na tajnim računima, od pranja prozora?

mina

pre 3 godine

Marinika i Djilas imaju racune prepune novca postenih gradjana. Ostali su bez komentara jer ne mogu smisle laz kojim bi se opravdali a opravdanja nema.

mina

pre 3 godine

Pitanje je da li bi pojedini nazovi politicari imali hrabrosti i petlje za poligraf! Neka odgovore na samo jedno pitanje da li imaju bankovne račune i novac na Mauricijusu i u Švajcarskoj?

nina

pre 3 godine

Marinka Tepić nije običan član Đilasove stranke već zaposlena u njegovoj firmi.

mina

pre 3 godine

Aleksandar Vučić sinoć tokom direktnog obraćanja iz Abu Dabija pomenuo Đilasove račune na Mauricijusu, Marinika Tepić i "nezavisni" mediji naprasno su izgubili i sliku i ton. Sad su toliko poludeli tražeći krticu. Ko li ih je razotkrio, ali ništa se danas ne može sakriti.

koki

pre 3 godine

A sto bi klanovi njoj dali novac. Koja je ona faktor u ovoj drzavi. Sta ona moze nekome da pomogne ili sta vec. Ajde razmislite malo. Da li bi klanovi dali novac vanparlamentarnoj opoziciji ili poziciji koja ima sve poluge vlasti - policiju, tuzilastvo, pravosudje...

Miki

pre 3 godine

Sta se ceka ,ako je sve jasno sto se ne hapsi, i pravac bajbukana,ali od toga nema nista samo prica kao uvek

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59