19.07.2021.

17:45

Foto: Printscreen

Vesti

KURTIJU JE IZ BEOGRADA SITGLA MOTIVACIJA I INSPIRACIJA ZA LUDILO O GENOCIDU! Podršku dobija iz nekih opozicionih krugova u Srbiji!

- Zar je važno to Kurtiju da li se nekome dopada ono što on priča ili ne. Ćuitali smo mi, ćutali smo iz pijeteta prema teškim bošnjačkim žrtvama. Zamislite mi smo činili genocid u Drugom svetskom ratu. U tom tetaru apsurda teško je biti Srbin. Žestoko smo se borili, odgovorio sam im na ve. Istoriju znam bolje od njega, bilo mi je lakše da govorim i o Prvom i o Drugom svetskom ratu. Važno je da ljudi znaju šta je zvanična politika Srbije, a zvanična je ona koja govori da nas ne interesuju tuđe granice, samo naše. To je udar na našu državu. Svi oni kažu to je Vučić i to je Srbije. Oni moraju da nađu krivca za sve. Moramo da budemo racionalni, obazrivi, pažljivi i da čuvamo svoje.

Predsednik je dodao da su neki predstavnici opozicije dali Kurtiju "fetar u leđa", i da su i samo pričali kako je on spasilac za Kosovo.

Mislio sam da je nemoguće da imamo gori sastanak od onog prethodnog, ali sam se prevario! SADA SAM JOŠ ZABRINUTIJI ZA SRBE NA KIM! /video/

Interesantno kako lako od Srba prave fašiste. Nije mi samo jasno kako to tako oni lako rade.Ne zaboravite kako pojedinici iz opozicije  podržavali Kurtija i kako su pričali da je on spasilac za Kosovo, za Srbiju. To je motivacija koja je stigla za njega. 

Kako je istakao, iz te motivacije Kurti je počeo da priča o ludilu o genocidu i da Srbe optužuje.

PUSTITE TE AVETI PROŠLOSTI I TA ČUDA! Zašto se oni nisu obračunali s kriminalom, zašto nisu nekog uhapsili? Ovo se više u Srbiji neće dešavati, bićemo bezbedna zemlja!

Zamislite pozivali su se na izjave Nataše Kandić i Nenada Čanka. Pa i sam je rekao da je na pregovore došao sa knjigom Nataše Kandić.  Mi smo stoprocentno prihvatili sve što je EU tražila, a drugi nisu hteli.