16.08.2021.

14:16

Foto: Printscreen You Tube/ Novo jutro

Vesti

Đilasovci propali na izborima, pa samo lažu, lažu i lažu! Godinama zloupotrebljavaju fotografije, OVO JE PRAVA I JEDINA ISTINA! Video

Vučićević je prokomentarisao situaciju na inauguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića juna 2017. godine, a koju đilasovski mediji lažima pokušavaju da izokrenu u svoju korist. Kako je istakao glavni i odgovorni urednik Informera, đilasovci su revoltirani jer su propali na izborima, pa su organizovali protest ispred Narodne skupštine Srbije, a onda godinama zloupotrebljavali fotografije koje su nastale na tim protestima.

- Tom prilikom su, usled eskalacija i nasilja morali da reaguju i pripadnici bezbednosnih službi. Kada im takav vid političke borbe nije uspeo, oni su onda godinama lagali, koristeći i zloupotrebljavajući neke fotografije.

- Tvrdeći da su ti pripadnici službi zapravo ljudi povezani sa Belivukom i Miljkovićem. Oni to rade godinama - rekao je Vučićević.

Informer

- Oni lažu, lažu, i samo lažu. Tvrde da je Belivuk učestvovao kao obezbeđenje inauguracije i na obezbeđenju polaganja zakletve, i na razbijanju, kako oni kažu opozicionih demonstracija. Bitno je istaći da su Veljko Belivuk i Marko Miljković u tom periodu bili u zatvoru - navodi on.

Informer

Kako Vučićević kaže, takva hajka đilasovaca na predsednika trajala danima, mesecima, godinama u želji da se Vučić distancira od srpskog naroda.

- Oni su pričali i tvrdili da je to istina, najstrašnija istina. Ipak, istina je, i mi smo došli do tog vrlo konkrentog podatka, koji je javni podatak. Naime, Veljko Belivuk je bio u pritvoru zbog već poznatog ubistva Vlastimira Miloševića na šinama od četvrtog februara 2017. godine do 11. maja 2018. godine, dok je Marko Miljković bio u zatvoru od četvrtog maja 2017. godine, do 11. maja 2018. godine. Dakle oni su u vreme, i pre izbora, i tokom inauguracije bili u zatvou. Nje tajna kada je neko bio u zatvoru i od kada do kada je bio - naveo je on i dodao da Đilasove pristalice godinama unazad vode specijalni rat protiv Vučića. 

Informer

- To vam je kontra-propaganda. To je metod borbe protiv protivnika gde se koriste sva dostupna sredstva. Oni to upravo rade. Oni su znali da tu ne postoji nikakva veza, međutim to njima nije smetalo da lažu.

Podsetimo, Informer je došao do nepobitnih činjenica koji razobličuju dugogodišnje tvrdnje đilasovaca i njima sličnih, a koje su u vezi sa navodnim vezama klana Miljković - Belivuk i predsednika Aleksandra Vučića.

Po dobro oprobanom receptu da 100 puta izgovorena laž postaje istina, žuti hejteri ponavljaju da su upravo Belivuk i Miljković sa svojim ljudima učestvovali u prebijanju građana na inauguraciji predsednika Vučića 2017. godine.

A gde su tada njih dvojica bili i šta su tačno radili, pročitajte u današnjem Informeru.