• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

15.08.2021

21:00

EKSKLUZIVNO! INFORMER UHVATIO ŽUTU BANDU U NAJVEĆOJ PREVARI! Evo gde su bili Belivuk i Miljković za vreme inauguracije Vučića! KRUNSKI DOKAZ LAŽI!

printscreen/Tanjug

Politika

EKSKLUZIVNO! INFORMER UHVATIO ŽUTU BANDU U NAJVEĆOJ PREVARI! Evo gde su bili Belivuk i Miljković za vreme inauguracije Vučića! KRUNSKI DOKAZ LAŽI!

Podeli vest

Hejterski mediji pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa uporno već godinama unazad lažu da su Veljko Belivuk i Marko Miljković sa svojim mafijašima tukli demonstrante posle predsedničkih izbora i za vreme inauguracije predsednika Aleksandra Vučića u proleće 2017. godine. Da je to strašna, gebelsovska laž sada je i definitivno dokazano!

Informer je došao do nepobitnih dokaza koji raskrinkavaju dugogodišnje lažne tvrdnje đilasovaca! Istina je, naime, da su i Belivuk i Miljković u trenutku izbora i inauguracije predsednika države pre više od četiri godine bili u - PRITVORU!

Crno na belo

Predsednik Vučić je položio zakletvu u Skupštini Srbije 31. maja 2017. godine, a svečanost povodom njegove inauguracije održana je 23. juna 2017. godine u Palati 'Srbija'. U to vreme, kako tvrde đilasovski lažovi, Belivuk i Miljković su sa svojim mafijašima, po nalogu SNS, prebijali ljude po Beogradu!?!

To, međutim, nikako ne može biti istina! Kako pokazuje službena dokumentacija do koje smo došli, Belivuk je zbog 'ubistva na šinama' bio u pritvoru od 4. februara 2017. do 11. maja 2018. godine! Njegov najbliži saradnik Miljković bio je u pritvoru od 4. maja 2017. do 11. maja 2018. godine! Ovi podaci, dakle, nesumnjivo dokazuju da su Belivuk i Miljković bili u pritvoru znatno pre inauguracije predsednika Vučića, pa samim tim nisu mogli da učestvuju u bilo čemu van zatvora!

- Ovo su javno dostupni podaci do kojih je mogao da dođe svako ko je zaista istraživački novinar. Jasno je da su Belivuk i Miljković bili u pritvoru mnogo pre i mnogo posle Vučićeve inauguracije, a da su priče o tome da su oni obezbeđivali inauguraciju predsednika i navodno tukli ljude na ulicama čiste laži - kaže naš izvor iz policije.

Zbog kojeg zlodela su Belivuk i Miljković tada bili u pritvoru pročitajte eksluzivno u sutrašnjem Informeru!

Podmetnuli fotografiju lažnog Veljka Belivuka

Đilasovski mediji su u želji da pošto-poto uvežu Veljka Belivuka i predsednika Vučića čak objavili fotografiju, koju su prethodno 'uredili' tako da bude mutna, i ustvrdili da je na njoj Vučić na mitingu SRS 29. jula 2008. sa Belivukom!?! Ipak, IT stručnjak i partner Fejsbuka za Srbiju Ljuban Kovačević objavio je originalnu sliku na kojoj se vidi da ovo nije Belivuk!

'Prva slika nastala 29. jula 2008. godine na demonstracijama SRS na kojima je nastradao Ranko Panić. Opis: Aleksandar Vučić smiruje učesnika protesta! Na drugoj slici iste godine Veljko Belivuk ima samo 23 godine, momak u razvoju i pubertetu! ČINJENICA: LAŽ OPOZICIJE', napisao je Kovačević na Tviteru.

Foto: printscreen Twitter

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

a nistoa cudno od smradova sta drugo ocekivati,samo mi nije jasno sta oni misle da smo veverice ajde rumunka i ti debilu van srbije i pasose im oduzeti

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija