11.09.2021.

15:26

Foto: printscreen

Vesti

VULIN DOKUSURIO MILA: Ðukanovicu je Vučić jedina tema, opsesija i frustracija!

- Ðukanoviću nije tema droga, organizovani kriminal, ekonomski kolaps Crne Gore, njemu suštinski nije tema ni SPC, pa ni Srbija ili srpski svet, njegova jedina tema, opsesija i frustracija je Aleksandar Vučić - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući na nove napade Ðukanovića na predsednika Srbije.

- Strah, mržnja i kompleksi prema Aleksandru Vučiću vode Mila Ðukanovića. Ðukanović ne shvata da je na spisku prioriteta Aleksandra Vučića veoma nisko i da on za Aleksandra Vučića nije ni takmac ni predmet interesovanja. Milo Ðukanović se pojavi u našoj politici samo kada ugrozi stabilnost Crne Gore i počne da preti Srbima, osim toga, on Aleksandru Vučiću nije ni po čemu važan - kaže Vulin i naglašava da je Aleksandar Vučić jedini lider na Balkanu koji iskreno želi mir, uprkos Ðukanoviću i ostalima koji svoj dan počinju i završavaju sa Aleksandrom Vučićem.

- Crna Gora može da bude spokojna kada je u pitanju politika Aleksandra Vučića, ali Crna Gora ima razloga da bude veoma zabrinuta zbog politike Mila Ðukanovića - poručio je ministar i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.