• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.09.2021

12:23

MILOV USTAŠKI NAPAD IZ HRVATSKE! Srbiju uporedio sa nacističkom Nemačkom, a Vučića sa Hitlerom!

Balkan

MILOV USTAŠKI NAPAD IZ HRVATSKE! Srbiju uporedio sa nacističkom Nemačkom, a Vučića sa Hitlerom!

Podeli vest

Predednik Crne Gore Milo Đukanović na najbesprizorniji i najbestidniji način napao je u hrvatskim medijima Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića! Napad na Vućića usledio jer štiti Srbe kojima je u Crnoj Gori bilo ugroženo pravo na veru i nacionalnost, a na Kosovu i Metohiji ih batinaju samo zato sto su Srbi!

Đukanović je za hrvatski "Jutarnji list" dao intervju pod naslovom: "Vučić bi Kosovo bez Albanaca i Crnu Goru bez Crnogoraca. Mir i stabilnost regije su ugroženi!" 

- Mi upravo proživljavamo najagresivniji napad velikosrpskog nacionalizma na crnogorsku državu i crnogorski identitet u našoj novijoj povijesti. Ovako nije bilo ni u vreme Miloševića - požalio se Milo Đukanović Hrvatima.

Đukanović je u svojim suludim tvrdnjama otišao toliko daleko da je predsednika Srbije Aleksandra Vučića uporedio sa Adolfom Hitlerom, a Srbiju sa nacističkom Nemačkom!

- O ozbiljnosti Vučićevih izjava najbolje svjedoči tvrdnja da je Crna Gora pokoravala Srbiju poslednjih 30 godina i kako u tome neće uspeti. To je isto kao da je Hitler 1939. izjavio da neće dopustiti da Čehoslovačka pokori Nemačku -  bez srama je izjavio Milo Đukanović. 

On je Srbiju optužio i da ima genocidne namere, iako se on i DPS godinama bore da smanje broj Srba u Crnoj Gori i zabranjuju im da uče srpski jezik u školama, hapse, tuku i maltretiraju Srbe...

- Oni bi Kosovo, ali bez Albanaca. Kao što bi Crnu Goru, ali bez Crnogoraca - tvrdi Đukanović koji je nekada govorio pod trobojkom, a sinu je dao ime po stricu četniku. 

- Očigledno je da bi za Beograd Crna Gora bila jedina prava kompenzacija za Kosovo. Vučić često kritizira bivšu vlast u Srbiji kako su "pustili Crnu Goru da ode" 2006. godine. Kao da je bila dio Srbije. Sjetite se što Darko Hudelist piše o Vučiću i njegovoj patnji dan - tvrdi Đukanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
žare

pre 2 godine

To što govori govori o sebi a to je video ceo svet jer ko digne huligane na crkvu nigde nije omiljen.

Smiljan

pre 2 godine

Misliš na to da je ceo svet video ustoličenje ko agresiju na CG sa helikopterom i dugim cevima i pancirnim ćebadima...a sta ćeš, to je vizantijsko satanističko krivoslavlje? Inače Srbi uzalud kukali Evropi da Hrvati svojataju svog građanina iz Smiljana, EU i Hrvatska potpisali Memorandum o izradi hrvatskih kovanica evra sa Šahovnicom i Teslinim likom. Srbija nemoćna i neće ga ona smeti staviti!

žare

pre 2 godine

Milo je u grču sledi mu ćorka pa lupeta za medalju.

žare

pre 2 godine

E Milo srbine preci ti se u grobovima prevrću,gorećeš u paklu.

Darko

pre 2 godine

Boze me sacuvaj koji su ovo izrodi.Ovaj Milo je za ludaru.Kriminalac i fasita prica o postenju i 'ugrizenosti'. I to se zali ustasama 'prepostenim' kojima kada npr.pomene neko Jasenovac njima je to nebitna stvar da ne kazem nesto gore.Pa oni zale sto sve Srbe nisu poubijali.To su djavoli antihristi.Beda i jad,čemer...

Miki

pre 2 godine

Na pravo mesto je otišao da priča o nacizmu i fašizmu. Hrvati to najbolje razumeju!!! A jedino ga još Hrvati i zovu i primaju. Očigledno, svoj se svome raduje!

Baća

pre 2 godine

Đukanović se od komunističkog aparatčika, miloševićevca, preko biznismena i velikog Crnogorca sada transformisao u pravog antisrpskog šovinistu. To je čovek koji je izgubio svaki politički i moralni kredibilitet, a očigledno i legitimitet, da drži lekcije Srbiji i verujem da će narod u Crnoj Gori jednom zauvek raščistiti na predsedničkim izborima sa ovim čovekom koji je relikt prošlosti i uzrok svih sukoba i podela u toj državi.

miroljub cinic

pre 2 godine

Milo je u pravu, kao i u Hrvatskoj i u Bosni igrate se ugriženog stanovništva.

milankukic

pre 2 godine

ta sve govori o njemu kriminalac prodao srpstvo za dolare a oni če mu doči glave jer više nema ko da ga štitin u evropi i aMERICI AMERIKA SAM PISAO MALO JER POSTAJE SVE manja

Jovan

pre 2 godine

E ovaj je sad baš preterao! Najveći mafijaš u istoriji CG!

Gordana

pre 2 godine

Zašto ae ovom coveku ne zabrani trajni ulazak u Srbiju gde mu živi rodjena sestra i celokupna familija i da mu se nekretnine u BG oduzmu

VOJIN

pre 2 godine

Е, ЈАДО, И ОГЛЕДАЛО СЕ СТИДИ ТВОГ АВЕТИЊСКОГ ОДРАЗА У ЊЕГОВУ РАМУ !!! СЕТИ СЕ ТЕСЛИНЕ ТЕОРИЈЕ О КОСМИЧКОЈ ПРАВДИ !!! НИЧИЈА НЕ ГОРИ ДО ЗОРЕ, ЈЕР ШТА БИ СУНЦЕ РАДИЛО, А ОНО СЕ РАЂА НА ИСТОКУ !!!

sara

pre 2 godine

Lopove odavno ti je mesto iza rešetaka i tražim da mi vratiš, a i ostalim građanima Srbije, što su nam sedam godina odbijali od plate za Crnu Goru i lopovima kao ti!!!.

VLADO

pre 2 godine

MAMU LI VAM JEBEMO CETNICKU!!!NISTA NIJE SLAGAO.GDJE TO IMA DA NAROD CRNE GORE NEDA USTOLICENE U CETINJU A VI STA RADITE. NA SILU HELIKOPTEROM I KO FOL POKRIVALI PANCIRKOM A TAMO NIGDJE NIKOGA.KO VAS NEZNA SKUPO BI VAS PLATIO.USRALI SE DABOGADA ZAJEDNO SA TIM BRADATIM SPODOBAMA KOJI VAM KROJE POLITIKU.FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Rade R

pre 2 godine

Ne treba ni komentarisati ovog patuljka! Nema Milo veze ni sa čim što ima veze sa ljudima i ljudskim rodom! Ljiga lopovska!

Ana

pre 2 godine

E Milo, koliko si samo bedan i jadan..... Nemam reči.

Jana

pre 2 godine

Otiso Milo kod svoje brace hrvata da se malo izjada. Sramota sta rade Srbiji i njenom narodu.

zora

pre 2 godine

BEDNIK. Rita se i nogama i rukama jer zna da je uskoro kraj. Ti sto prodade CG. zarad vlasti i novca odlazis verovatno u cuzu, a Vucic ostaje da od Srbije napravi jaku drzavu. Mozes da mu pljunes pod prozov, bedo izdajnicka.

Oziris

pre 2 godine

Đukanović očigledno opisuje sam sebe, jer on šiti nacionalizam, a i u tadašnjoj Nemačkoj je bio zastupljen takođe nacionalizam!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija