08.10.2021.

19:21

Foto: Informer

Vesti

Ne prestaje hajka đilasovskih medija na mladu i obrazovanu Nevenu Đurić! PRAVE SPECIJALNE EMISIJE KAKO BI JE PROVUKLI KROZ MEDIJSKO BLATO!

 

Nakon bezbroj napada, đilasovska televizija Nova S je još jednom organizovala emisiju u kojoj su mladu Nevenu pokušali da provuku kroz medijsko blato. 

Nakon što je gostovala u emisiji RTS "Reč na reč" i znanjem "uništila" opoziciju, mlada Nevena Đurić našla se na udaru đilasovskih medija. 

Podsetimo, u emisji Zorana Kesića, Nevena Đurić je nazvana "ovo", a sve je to, kao posbnu vest odradio i portal pomenute TV Nova.

Nakon što je ponovo pokazala da deo opozicije okupljene oko Dragana Đilasa ne može argumentima da je pobedi u televizijskim debatama, razobličivši naslednika Sergeja Trifunovića, Pavla Grbovića, u još jednom gostovanju na RTS, Đilasova novinarka je besprizorno napala na Tviteru.

Takođe, jedan od poslednjih bednih i nepristojnih napada bio je kada je portal Nova S objavio  snimak iz jedne emisije, a mladu poslanicu su nazvali "besna naprednjakinja" i "Dama i žena ponovo jaše".