• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2021

16:31

Ne prestaju napadi đilasovaca na mladu poslanicu Nevenu Đurić!

informer.rs

Politika

Ne prestaju napadi đilasovaca na mladu poslanicu Nevenu Đurić!

Podeli vest

Pristalice i uposlenici Dragana Đilasa nastavljaju prljave napade na mladu poslanicu SNS Nevenu Đurić...

 

Nakon što je ponovo pokazala da deo opozicije okupljene oko Dragana Đilasa ne može argumentima da je pobedi u televizijskim debatama,razobličivši naslednika Sergeja Trifunovića, Pavla Grbovića, u jutrošnjem gostovanju na RTS, Đilasova novinarka je besprizorno napala na Tviteru.

Foto: printscreen Twitter

Tekst potpisa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
žare

pre 2 godine

Nemogu da joj doskoče pa onda sakriveni iza tastature mogu da se iživljavaju na devojci koja je biser koji će tek vladati političkom scenom srbije.

žare

pre 2 godine

Podrška Neveni na svemu što radi za stranku i državu.

žare

pre 2 godine

Sposobna mlada devojka im jako smeta ni je ni čudo kada su nesposobni.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija