13.10.2021.

22:09

Foto: kosovo-online.com

Vesti

SVETSKI MEDIJI O ŠIPTARSKOM TERORU NA KOSOVU I METOHIJI!

Američka agencija AP ocenila je da je upad kosovskih policijskih snaga i specijalnih jedinica ROSU na sever Kosova razbesneo Beograd, navodeći da je tokom današnje intervencije bezbednosnih snaga Prištine povređeno 20 ljudi.

U izveštaju nemačkog Dojče vele-a navodi se da je upad prištinskih snaga bezbednosti izvršen zbog zaplene navodno krijumčarene robe, a prenosi se i izjava jednog zvaničnika Prištine koji je rekao da "akcija nije bila usmerena protiv pripadnika neke određene nacionalnosti".

NEMA POVLAČENJA, PREDAJA NIJE OPCIJA! Predsednik Vučić poslao još jednu moćnu poruku Srbima na KiM! Odluka je jasna i čvrsta kao stena, čuvaćemo i odbranićemo naš narod!​

Britanski Rojters potvrđuje da su mediji emitovali snimke Srba u Severnoj Mitrovici koji beže od suzavca i šok bombi navodeći da se "slična situacija događala i u obližnjem Zvečanu".

UKOLIKO VAS DRŽAVA POZOVE DA ŠTITIMO NAŠ NAROD, JA ZNAM DA ĆETE SE VI ODAZVATI! PREDSEDNIK VUČIĆ OBIŠAO ŽANDARMERIJU U KRALJEVU!

U izveštaju ruske agencije TAS S se navodi da je u specijalnoj operaciji snaga bezbednosti nepriznatog Kosova povređeno više od deset ljudi.

- Rezultat akcije koju je naredio Aljbin Kurti, premijer neprizantog Kosova je više od 10 povređenih, među kojima je i Srećko Sofronijević koji je zadobio prostrelnu ranu i lekari se bore za njegov život - preneo je TAS S.