• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.10.2021

17:19

UKOLIKO VAS DRŽAVA POZOVE DA ŠTITIMO NAŠ NAROD, JA ZNAM DA ĆETE SE VI ODAZVATI! PREDSEDNIK VUČIĆ OBIŠAO ŽANDARMERIJU U KRALJEVU!

MUP

Politika

UKOLIKO VAS DRŽAVA POZOVE DA ŠTITIMO NAŠ NAROD, JA ZNAM DA ĆETE SE VI ODAZVATI! PREDSEDNIK VUČIĆ OBIŠAO ŽANDARMERIJU U KRALJEVU!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom i komandantom Žandarmerije Dejanom Lukovićem danas obišao bazu Žandarmerije u Кraljevu, poručio je pripadnicima te jedinice, srpskim junacima, da je došao u Кraljevo da ih obiđe i kaže hvala za sve što su uvek činili u odbrani naše otadžbine, štiteći njene vrednosti, štiteći njen integritet

- Hvala vam na tome što ste uvek bili tu za našu zemlju, i kada su poplave, i kada su požari, i kad nam je zemlja napadnuta, što nikada niste tražili izgovor, što nikada niste tražili lakše rešenje, jer ste služili svojoj zemlji i svom narodu - rekao je predsednik Vučić.

Poručio im je da budu spremni, da rade, vežbaju, a da će država dati sve od sebe da im, koliko je moguće, njima i njihovim porodicama olakša život, da im plate budu veće, da lakše rešavaju svoje stambene i druge probleme, i da mogu da imaju sigurnu budućnost i za svoju decu i za sebe u našoj lepoj Srbiji. 

- Ukoliko vas država pozove, a daćemo sve od sebe da ne budete u takvoj situaciji i da ne dođete u tu poziciju, ali ukoliko vas država pozove da štitimo naš narod i da čuvamo naš narod, ja znam da ćete se vi, ne samo odazvati, već znam da ćete svoju svetu dužnost, svoju svetu obavezu obaviti na najčasniji mogući način. Na tome vam beskrajno hvala.

Čuvaćemo mir i stabilnost gotovo po svaku cenu. Ako ne budemo imali izlaza, ako nas napadnu, ako nam budu ubijali ljude, kao što su to danas zamalo učinili, onda ćemo morati da zaštitimo naš narod. A ono što vam ja kažem, to da zaštitimo naš narod značiće da ćemo da pobedimo. Nema predaje, nema povlačenja“, rekao je predsednik Vučić, koga su pripadnici kraljevačkog Odreda Žandarmerije pozdravili himnom svoje jedinice „Hriste Bože“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sns

pre 2 godine

Hoće li on poslati svoga sina da štiti naš narod?!

Tako je govorio Pičkousti

pre 2 godine

Опет Пичкоусти хушка друге да гину за његов рејтинг и партију. Зашто Данилови ортаци из Ритопека не оду на Косово? Пуни су енергије, храбри...

Penzioner

pre 2 godine

Ne brinite, nećete nigde ići i dobijaćete plate da pevate! Niko nema prtlju da pošalje vojsku u rat !

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija