09.12.2021.

11:00

Foto: printscreen

Vesti

KO STOJI IZA CRTANOG FILMA U KOM SU SRBI PRIKAZANI KAO PACOVI?! Pretjerivač, satiričar, ustaša... /VIDEO/

Delovi čuvenog Diznijegov Čarobnog frulaša upotrebljeni su za izradu ovog skandaloznog animiranog filma, a narator govori na hrvatskom jeziku.

Grad Hamelin preimenovan je u Knin, a Čarobni frulaš predstavljen je kao "svirač iz Čavoglava" što aludira na Marka Perkovića Tompsona, koji izvodi ustašku pesmu Čavoglave.

Frulaš u crtaću i svira melodiju Tompsonove pesme "Anica, kninska kraljica", a najuvredljivije je što su sir iz orginalnog crtanog zamenili traktororom, ismejavajući srpsku tragediju, kada je iz Knina u "Oluji" izbeglo 250.000 Srba, bežeći na traktorima od ovakvih, kakav je upravo autor ovog animiranog filma!

Autor filma "Domovinski rat za najmlađe" je Pretjerivač iz Hrvatske, koji ima svoj jutjub kanal i često se bavi najosetljivijim temama i na brutalan način ismejava Srbe, sa željom da ih prikaže u što gorem svetlu.

Osim ovog skandaloznog filma, Pretjerivač ima još bezbroj snimaka na kojima nastoji da unizi sve što je srpsko, a Srbe prikaže kao primitivne i proste vandale.

Jedan takav skandalozan video Pretjerivač je nazvao - Zemlja junaka bitaka i homoseksualaca, u kome Srbe prikazuje kao vandale, koji su tenkovima pregazili svoj narod bežeći iz Hrvatske!