17.01.2022.

12:06

Foto: Informer/Wikipedia

Vesti

BOLEST MOZGA! "Anonimni tajkun", u šolakovskom Danasu, na sva usta hvali Šolaka!

 

Ipak, nije baš sasvim jasno kakve veze ima sa Srbijom Dragan Šolak koji ne živi i ne plaća porez u Srbiji, osim što je novcem koji je uzeo od građana naše zemlje kupio pomenuti klub?!?

Istovremeno, nepoznati autor u kolumni kritikuje premijerku Srbije Anu Brnabić jer iznosi upravo ovu prethodnu činjenicu - istinu. Time samo dokazuje da je premijerka u pravu. 

DOKUMENTI DOKAZUJU VELIKU FINANSIJSKU PREVARU! Đilas i Šolak utajili 20 miliona evra na prodaji 'Dajrekt medije'! A gazda SBB sad kupuje Sautempton

Podsetimo, premijerka Brnabić je jasno i glasno rekla da je "sve ovo napravljeno novcem građana Srbije".

- Ova akvizicija kristalno jasno pokazuje kakva smo bili oligarhija u prvoj deceniji 2000-ih dok su Srbiju vodili Šolakovi politički i poslovni partneri. Sve ovo napravljeno je novcem građana Srbije, zloupotrebom državnih resursa (Telekoma) i političke moći - naglasila je Brnabić. 

- Pored toga, samo da skrenem pažnju i na to da Sky News kaže da je United Grupa tajkunski medij: Serbian tycoon Dragan Solak, who funded the United Group... - napisala je Brnabić.

SRBIJO, POGLEDAJ KAKO SE ĐILAS I ŠOLAK SPRDAJU! Namlatili stotine miliona evra pljačkajući građane, a sad svoj narod, koji nikad nisu voleli, zajebavaju!

List na kraju kolumne navodi da je ime autora "poznato redakciji"... 

Šta se stvarno krije iza kupovine Sauteptona pročitajte OVDE.

Informer

printscreen