• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2022

18:04

SRBIJO, POGLEDAJ KAKO SE ĐILAS I ŠOLAK SPRDAJU! Namlatili stotine miliona evra pljačkajući građane, a sad svoj narod, koji nikad nisu voleli, zajebavaju!

printscreen

Politika

SRBIJO, POGLEDAJ KAKO SE ĐILAS I ŠOLAK SPRDAJU! Namlatili stotine miliona evra pljačkajući građane, a sad svoj narod, koji nikad nisu voleli, zajebavaju!

Podeli vest

Umesto da se sakriju posle trošenja narodnih para, koje su opljačkali, Dragan Đilas i Dragan Šolak se preko svoji medija sprdaju sa narodom Srbije

Da nije tužno, bilo bi smešno. Tajkunski mediji se zajebavaju sa mukom srpskog naroda i 120 miliona evra koje je Dragan Šolak uložio u kupovinu Sautemptona. 

Narod Srbije će im srećom, pokazati 3. aprila, gde im je mesto - u prošlosti - iz koje ne mogu da se pomere godinama, jer nisu zaboravljene pljačke ni Đilasa ni Šolaka.

Foto: Printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 2 godine

Ne znam sta tacno pokusavaju ova dvojica, ali mislim da im ne uspeva. Da nije toliko smesno bilo bi tuzno. Pokazali su sebe u pravom svetlu, a narod je to video i mislim da im se ne pise svetla buducnost. Brzo ce izbori, a onda vise nista nece biti isto. Sprdajte se jos malo, posle cete da cupate kosu sa glave. Ovo vam nije trebalo. Dekadentno, nema sta.

ratko

pre 2 godine

a zasto nisu onda u zatvoru ako su namlatili pare ,jel ovo pravna ili banana drzava

AS

pre 2 godine

SAMO NEKA SE SPRDAJU ALI POSLE 3. APRILA MOGU TAMO DA ČISTE KOPAČKE I PERU GAĆE POŠTO ZA DRUGO NISU.

Mare

pre 2 godine

E da smo Rusija.Zakon bi tu radio i ne bi se pisalo o njima.Sta gradjani imaju od toga sto lopovi i izdajnici slobodno setaju i pljuju?

startup

pre 2 godine

Zar nije dobro kad neko nas kupi veilku firmu...a da je neko iz snsa ovo kupio obda bi bilo top a ovako je cemer...ma ko vama veruje vise druze

Veljko

pre 2 godine

Ima tajkunski D&D duo,da pocne da kupuje skupocena pojacanja,12 godina dosovske pljacke stizu do izrazaja.

Sanja

pre 2 godine

Djilas i Solak samo mogu da zavitlavaju nas narod. Oni nikad nista nisu dobro ucinili za nas, a znqju da se podsmevaju. Strasno

Vla

pre 2 godine

Ima se moze se, nazalost parama uzetih od srbije, njenih gradjana, kada nema zakona krade ko koliko moze, u vreme tita poreklo imovine je bio zakon, srecno vam bilo u buducnosti, pljackajte koliko mozete, nema sudstva u Srbiji

doživotna robija za Rošavog i

pre 2 godine

Партијски „стручњаци" из Телекома су платили више од пола милијарде евра да бисмо гледали тајкунов клуб. Стручњаци ???

Realno

pre 2 godine

Jedva cekam da Vas Djilas pohapsi! A neke isporuci za Hag!

Voja

pre 2 godine

Dali će iko ikada biti pocesuiran ili ćemo samo tako da pričamo.

Ana

pre 2 godine

Lako je sprdati se tudjim novcem. Ne kaze nas narod uzalud, ne kiti se tudjim perjem.

Mila

pre 2 godine

Danas je svima jasno da Djilas i Solak preziru svoj narod.

Juca

pre 2 godine

Tajkuni nikada nisu ni voleli svoj narod nego licni interes, ali to im narod pamti, pa zato na vlasti nece biti nikada vise.

Bojana

pre 2 godine

Kako su do njih došli tako će i da ih potroše.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija