12.04.2022.

20:57

Foto: Printscreen

Vesti

SPEKTAKULARNO! Vučić kakvog nikada niste videli! Sutra u 11 samo na Informeru odgovora Milu i Kurtiju! Ovako nešto nikada nije rekao u proteklih 10 godina!

Od kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da je Srbija zainteresovana za kupovinu borbenih aviona “Rafala”, kao i stizanje kineskih FK-3 protivvazdušnih odbrambenih sistema u našu zemlju, premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti i predsednik Crne Gore Milo Đukanović potrčali su da se teškim rečima i pljuvanjem dodvoravaju onima koji odlučuju o njihovoj sudbini, mlateći verbalno po Srbiji, kao da je džak za udaranje!

Kako saznaje Informer u Predsedništvu Srbije, sutra će u prepodnevnim časovima uslediti odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji ce, po rečima našeg izvora, biti jasan, nedvosmislen i brutalan.

Ovaj odgovor ekskluzivno će objaviti Informer.rs.

Obaveštavamo vas da smo u jedan deo pripremljenog odgovora već imali uvid. 

U pitanju je političko razmontiravanje nikada viđeno u modernoj evropskoj političkoj istoriji.

NAPADI KURTIJA I ĐUKANOVIĆA POČELI ODMAH

Podsećamo, premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti izjavio je da to što se Srbija naoružava nije bezbedno po region i da Srbija to radi jer se plaši da će ostati sama.

– Srbija je, čini mi se, u panici, jer shvata da više ne može da bude na tri-četiri mesta istovremeno, pokušava da se ojača jer može da ostane sama. Nastavak naoružavanja Srbije nije bezazlen za region i Kosovo, ali je, s druge strane, izraz straha da bi mogli da ostanu sami – rekao je Kurti.

Takođe, Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da se Srbija naoružava iz zemalja koji se pojavljuju kao otvoreni neprijatelji Evrope i NATO-a, te se nada da će to pomoći da se razbistri slika regiona Zapadnog Balkana na nekim važnim političkim adresama unutar evropske i euroatalanske zajednice.

– To je dosledan potez politike koju Srbija vodi unazad nekoliko godina. Ali verujem da će pomoći da se dodatno razbistri slika regiona Zapadnog Balkana na nekim važnim političkim adresama EU i NATO-a – kazao je Đukanović.

Iz izjava Kurtija i Đukanovića jasan je njihov jedini motiv, a to je da svaku situaciju i korak koji napravi Srbija oni napadaju.

Ne smete propustiti sutra u 11h samo na informer.rs