• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Klix

12.04.2022

16:50

DA LI JE OVAJ LUD, ILI SAMO ZBUNJEN ZBOG JAKE SRBIJE?! Đukanović se nada da će alijansa da reaguje: Naoružavaju se iz zemalja koje su NEPRIJATELJI Evrope i NATO!

Politika

DA LI JE OVAJ LUD, ILI SAMO ZBUNJEN ZBOG JAKE SRBIJE?! Đukanović se nada da će alijansa da reaguje: Naoružavaju se iz zemalja koje su NEPRIJATELJI Evrope i NATO!

Podeli vest

Milo Đukanović, predsednik Crne Gore, se duboko potresao što Srbija postaje sve sigurnija i vojno opremljenija

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da se Srbija naoružava iz zemalja koji se pojavljuju kao otvoreni neprijatelji Evrope i NATO-a, te se nada da će to pomoći da se razbistri slika regiona Zapadnog Balkana na nekim važnim političkim adresama unutar evropske i euroatalanske zajednice.

Dodao je da naoružavanje uvijek zabrinjava i ono govori o tome da je pojačan osjećaj ugroženosti u Evropi. Dodatan rizik donosi naoružavanje na Balkanu.

- Ne treba da previdimo da, nažalost, ukupna kultura pa i sigurnosna na Balkanu nije na onom nivou kao što je u ostalim delovima razvijene Evrope. Zato generalno nas to brine. U ovom slučaju reč je o produženoj tendeciji naoružavanja Srbije oružjem koje je iz zemalja koje se sada pojavljuju kao konkurenti i Evrope i NATO-a. To je nešto što treba registrovati - kazao je Đukanović na Cetinju, odgovarajući na pitanja novinara, prenosi CdM.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija