19.04.2022.

09:38

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Vesti

Hvala na divnom gostoprimstvu u Sloveniji! Vučić objavio fotografiju sa jednim od najboljih šefova kuhinje u čitavom regionu!

 

- Završena radna poseta Sloveniji. U popodnevnim satima važan razgovor sa američkim senatorima o situaciji na Zapadnom Balkanu. Još jednom velika zahvalnost Tomažu Kavčiću na divnom gostoprimstvu ovde u Sloveniji - napisao je Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

Tomaž Kavčić je jedan od najboljih šefova kuhinje u čitavom regionu, šef čuvenog slovenačkog restorana "Gostilna pri Lojzetu – Dvorec Zemono" u kojem je sinoć Vučić bio gost.

- Fantastično veče kod zajedničkog prijatelja Tomaža Kavčića. Slovenija i Srbija nastaviće put iskrenog prijateljstva, a predsedniku Borutu Pahoru veliko hvala na pažnji, poštovanju i gostoprimstvu koje je pokazao prema srpskoj delegaciji -  napisao je Vučić sinoć na Instagramu.  

Tomaž, svoju kulinarsku filozofiju sažima rećima:

To je traganje, poznavanje sastojaka i priprema s ljubavlju, sve ono što omogućava da originalni ukusi ostanu nepromenjeni u svojoj lepoti i harmoniji. Ako je jelo pripremljeno na taj način, gost će osetiti tu ljubav!