23.07.2022.

20:30

Foto: Beta/ Tanjug

Vesti

GOSPODIN DA NAJAVI KAD POČINJE NJEGOV TREĆI FILM! Ana Brnabić odgovorila na SRAMNE IZJAVE Borisa Tadića!

Premijerka u tehničkom mandatu Ana Brnabić reagovala je na izjave bivšeg predsednika Borisa Tadića u vezi sa skandaloznim komentarima koje je izneo na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Oduvek iskusan glumac i propali bivši predsednik Boris Tadić sada deluje kao da je pušten s lanca, a po svemu sudeći, za to ima dobru motivaciju.

Naime, Boris Tadić je rekao da su odnosi Srbije i Hrvatske u „talačkom položaju“ interesa vlasti u Srbiji ali i Hrvatskoj, i da i jedna i druga strana proizvodnjom veštačkih tenzija „skupljaju poene na domaćem terenu“.

U reakciji na sramnu izjavu koju je preneo tajkunski niskotiražni tabloid “Danas”, Brnabić je na svom zvaničnom Tviter profilu napisala:

Gospodin da obavezno javi kada će početi njegov treći film – sudeći po drugom, obećava da će biti još jedna urnebesna komedija! Svi navijamo da bude što pre – napisala je Brnabić.

Ovo nije prvi Tadićev napad na predsednika Vučića.

Podsetimo, ustaškom režimu premijera Hrvastke Andrije Plenkovića koji po svaku cenu želi da spreči predsednika Srbije da oda poštu žrtvama ustaških koljača pridružio se i Tadić pokušavajući da opravda ustaško ludilo i napadne predsednika Vučića bez imalo srama. Tadić je predsednika Vučića prozvao da je odlaskom u Jasenovac hteo da napravi politički marketing i samopromociju i besramno rekao da Hrvatska nije pogrešila što je sprečila predsednika da ode i upali sveću palim srpskim žrtvama.