10.01.2023.

17:41

Foto: Printscreen

Vesti

USTAŠE, ZNAMO ŠTA VAS BOLI! Fašistički udaraju na Danila Vučića, skinuli bi mu glavu, a sve to zbog predsednika Srbije!

Kad se poziva na nečiji linč iz čista mira, kada se nekome kopaju slike iz detinjstva i sa majčinog pogreba, dok se o tom mladiću ispisuju najstrašnije laži, onda je to čist fašizam.
Aleksandar Vučić više puta je ponovio da neće nikada kršiti Ustav, iako ima ubedljivo najveću i nepodeljenu podršku u narodu Srbije, a ustaški ološi lažu da sprema svog sina za “prestolonasljednika”.

Vučić je poslednja osoba na svetu kojoj bi tako nešto ikada palo na pamet.

- On je mezimac predsjednika Srbije, ali, sve je izvjesnije, i netko koga tata vidi kao svojeg prijestolonasljednika u politici pa mu sada otvara prostor za političku karijeru. Ne bi to bio prvi takav slučaj u autoritarnim režimima, eto, u Sjevernoj Koreji Kim Il-sunga je naslijedio Kim Jong-il, a njega Kim Jong-un - piše "Jutarnji.hr".

Informer

Informer

Ipak, svi znamo šta boli "komšije".

Boli ih film "Dara iz Jasenovca", boli ih premijera filma o njihovim zločinima u "Oluji" koja će se dogoditi uskoro, boli ih što je Srbija ustala sa kolena i što je sada vodeća vojna sila na Balkanu...

Da ne nabrajamo, znamo šta ih sve boli i znamo da im je Vučić jedini krivac za sve to. Zato i bljuju vatru na njega i njegovu porodicu, zato bi Danilu rado skinuli glavu samo da imaju priliku…

Informer