• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2023

11:25

DANILO NI ZA ŠTA NIJE KRIV, VIDIMO KRIMINALIZACIJU VUČIĆEVE PORODICE NA SVAKOM KORAKU! Vučićević na Pinku: Pokušavaju na silu da od njega naprave nekakvog bahatog sina

printscreen

Politika

DANILO NI ZA ŠTA NIJE KRIV, VIDIMO KRIMINALIZACIJU VUČIĆEVE PORODICE NA SVAKOM KORAKU! Vučićević na Pinku: Pokušavaju na silu da od njega naprave nekakvog bahatog sina

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević, gostujući u Novom jutru na televiziji Pink, komentarisao je one koji napadima i lažima ne mogu ništa predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pa onda napadaju njegovog sina Danila i udaraju tamo gde je svaki čovek najslabiji

- Treba reći ono što se možda i ne zna, Danilo Vučić već osmu godinu zaredom ide u Republiku Srpsku na obeležavanje Dana Republike Srpske, ide jer želi i oseća da treba da ide, sam odluči i ode tamo, i bude na proslavi kao građanin. On nije bio član zvanične delegacije. Tajkunski, lažljivi, hejtereski mediji u Beogradu u saradnji sa ustaškim medijima u Zagrebu i mrziteljskim medijima u Sarajevu najstrašnije, namerno, planski lažu - kazao je Vučićević.

Kako je naveo posle Božića, a uoči ove proslave dok su još predsednik i njegov sin bili na Hilandaru, i na putu sa Hilandara u Srbiju, objavljena je na jednom tajkunskom, Šolakovom mediju, vest da je Danilo Vučić član državne delegacije, a onda napisali kako Vučić ne ide u Banjaluku ali da tamo šalje svog sina kao člana zvanične delegacije.

- Kada pročitate taj tekst, onda vidite da nigde nema dokaza, argumenta koji bi ukazivali da je on član državne delegacije, nego se na jednom mestu navodi da je najavljen njegov prelaz graničnim službama zemljama kroz koje prolazi, što je negde sasvim logično jer Danilo Vučić je štićeno lice, a štićeno lice je kao i predsednik republike i to je protokol u svim zemljama Evrope, u svim civilizovanim zemljama - rekao je Vučićević.

On navodi da su tu laž ovdašnjih medija preuzeli mediji u Hrvatskoj, Sarajevu i Podgorici i napravili su od strašne laži nekakvu aferu.

- Po stoti put, nebrojeno puta smo to do sada gledali, ne mogu ništa Vučiću pa onda udaraju na njegovog sina, dakle ne mogu da kažu da nešto od njegovih rezultata nije realno, ne mogu da kažu da je nešto slagao ili ukrao, pa onda udaraju po njegovom sinu, po njegovom detetu. Zašto, jer negde neki planeri te prljave kampanje procenjuju da je Vučić najslabiji na svoga sina, što je i logično - navodi Vučićević dodajući da smo svi mi najslabiji na svoju decu.

On je rekao da zamislimo svi da nam neko medijski linčuje i to ne jednom nego godinama unazad, naše dete samo zato što je vaše dete.

- On je kriv samo zato što je Danilo Vučić, i što je sin predsednika republike, i njega napadaju godinama. Pokušavaju na silu da od njega naprave nekakvog bahatog sina, bahatog političara što su sve oridinarne laži. Ljudi koji poznaju Danila, tek oni znaju koliko je to strašna i odvratna laž. Ja njega znam još kad je bio dečak, to je jedan zaista lepo i sjajno vaspitan mladić, patriota, veliki Srbin koji voli Srbiju i Republiku Srpsku - naglasio je Vučićević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17