14.01.2023.

20:49

Foto: Printscreen

Vesti

USTAŠKO ZLO! Prave žurku uz pesme koje slave klanje Srba!?! I to u Baškim Vodama gde svakog leta stotine Srba letuje!?!

Zagrebački portal “Indeks” objavio je snimak na kome se jasno vidi i čuje kako se u jednom klubu u Baškim Vodama mladi vesele pevajući ustašku pesmu o “Maksovim mesarima” (Maks Luburić zloglasni je ustaški koljač iz Jasenovca)!?!

Na početku snimka prepoznali su sina načelnika opštinske uprave koga je ustaška pesma toliko pogodila da je od silne sreće i radosti polupao tanjir!

Informer

Tekst i fotografija iz Baških Voda


I što je najstrašnije, na ovo ne reaguje niko iz demokratske, “antifašističke” Evrope! Njima, tamo u EU i NATO, izgleda je sasvim okej da neko proslavlja klanje Srba i poziva na novi genocid!?! Ne vide u tome nikakav problem?! Ćute bitange evrounijatske baš kao što su ćutali i kad je šiptarski terorista pucao na srpsku decu u Štrpcu, ćute i podržavaju baš kao što su ćutali i kad su pre neki dan srpsku decu u Sarajevu pretukli samo zato što su srpska, baš kao što su, nitkovi najgori, ćutali na svako nasilje i na svaki zločin počinjen nad Srbima svuda u regionu!

Informer

Tekst pesme o ustaškom zločincu Maksu Luburiću

A zamislite samo da je obratno! Zamislite da je, ne daj Bože, objavljen snimak na kome se vidi kako neki Srbi pozivaju na ubistva Hrvata?! Da li bi i onda ćutali? I zašto ne bi? Licemeri odvratni, stoka bezrepa najgora!