30.03.2023.

08:01

Foto: printscreen

Vesti

NAGRADA 50.000 EVRA ZA ONOG KO POMOGNE DA SE UTVRDI ISTINA O SLUČAJU MOMČILO PERIŠIĆ!

Svi koji imaju mogućnost da pomognu u slučaju Perišić i koji poseduju snimak i original elaborata mogu poslati informacije na mejl adresu vlajkovicvladan842@gmail.com.

- Na osnovu Zakona o obligacionim odnosima Član 229. raspisujem nagradu u iznosu do 50.000 evra svakome ko u roku od 30 dana od objave ovog oglasa dostavi ceo snimak hapšenja potpredsednika Vlade Republike Srbije Momčila Perišića koji je nastao dana 14.03.2002. godine u 20 časova i 12 minuta i original Kriminalističko-tehnički elaborat sa fotografijama sa lica mesta. 

Obrazloženje: Uprava bezbednosti je dostavila sudu falsifikovan elaborat Kriminalističko tehničke dokumentacije (dokazano kroz izjave oficira koji su ga radili i kroz veštačenje), a VBA odbija da dostavi snimak hapšenja na kom se jasno vidi da li postoje tajna vojna dokumenta ili ne šošto svi učesnici u hapšenju tvrde da nije bilo nikakvih tajnih vojnih dokumenata ni kod Perišića ni kod Nejbora. 

Informacije slati na mejl: vlajkovicvladan842@gmail.com - piše u objavi. 

Informer

Svi detalji nagrade za onoga ko dostavi snimak

Podsećamo, nakon više od 20 godina dokazano je da general Perišić, na dan hapšenja u motelu 'Šarić', nije dao nijedan dokument američkom diplomati Džonu Nejboru. Oficiri i podoficiri koji su učestvovali u hapšenju priznaju da su bili deo nezakonite zavere i objašnjavaju kako je generalu Perišiću sve namešteno!