Autor: Informer.rs

20.07.2023.

16:16

Foto: Tanjug/printscreen

Vesti

Marinika bi morala da se izvini roditeljima ubijene dece! Tadićeva savetnica urnisala Tepićevu zbog monstruozne izjave

Monstruozna izjava Marinike Tepić, poslanice i predsednice Anketnog odbora u Skupštini Srbije koji istražuje tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu, da roditelji nastradale dece "nemaju tapiju na bol" naišla je na žestoku osudu iz redova Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića.

Konkretno, Tadićeva savetnica za medije Marina Komad oštro je osudila izjavu Tepićeve i pozvala je da se izvini.

- Šta je tačno Marinika htela da kaže kada je komentarišući negativan odnos roditelja ubijene dece prema formiranju anketnog odbora rekla da “niko nema tapiju na bol”?! Imaju! Roditelji čija deca su ubijena! I to se ne zove tapija na bol, već bol u koju se ne dira - navela je ona na Tviteru.

- Međutim, meni lično je mnogo strašniji deo u kom kaže da bi volela da čuje šta će roditelji reći nakon završetka rada Anketnog odbora. Izuzetno pogrešna tema za iskazivanje ambicioznosti i potrebe da svojim radom, eto, demantuje roditelje čija deca su ubijena… - navodi Komad.

U trećem tvitu koji je posvetila ovoj temi, savetnica Borisa Tadića je zaključila:

- Dakle, verujem da roditelje koji su izgubili decu stvarno ne zanimaju Marinikine političke ambicije i da na pogrešnom mestu traži aplauz. Kakav god da bude rezultat rada tog odbora, krajnje je neumesno na njihovu negativnu reakciju imati stav - “e, da vidim šta ćete reći posle”... - navela je ona.

Podsetimo, kako je Infomer već pisao, predsednik Dveri Boško Obradović zatražio je ostavku Tepićeve, o čemu opširnije možete čitati u posebnoj vesti.