• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2023

12:34

Leti perje u opoziciji! Obradović traži smenu Marinike, ovo je razlog!

ATA Images

Politika

Leti perje u opoziciji! Obradović traži smenu Marinike, ovo je razlog!

Podeli vest

Lider Dveri i poslanik u Skupštini Srbije Boško Obradović zatražio je smenu Marinike Tepić sa mesta predsednice Anketnog odbora koji se bavi tragedijama u Ribnikaru i Mladenovcu, zbog izjave kojoj je zgrozila Srbiju.

Marinika Tepić, kako je Infomer već pisao, na tajkunskim medijima izrekla je rečenicu kojom je besramno uvredila roditelje žrtava u Ribnikaru.

- Niko nema tapiju na bol - doslovce je izgovorila Tepićeva gostujući na tajkunskim televizijama, na šta je reagovao Boško Obradović.

- Kao član Anketnog odbora tražim smenu Marinike Tepić sa mesta predsednika posle uvredljive izjave upućene roditeljima tragično nastradale dece u OŠ Ribnikar da "niko nema tapiju na bol", kao i da Anketni odbor najpre održi sastanak sa roditeljima pre početka bilo kakvog daljeg rada - naveo je Obradović.

 

 

Ovim je politički rat između Obradovića i Tepiće, koji je počeo i pre nego što je potpredsednica SSP izabrana za predsednicu Anketnog odbora, ponovo dobio na intezitetu.

Podsetimo, uoči sednice u srpskom parlamentu, Obradović je optužio Tepićevu da sarađuje sa SNS.

Prethodno je Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde napao Obradovića poručujući mu da se još uvek nije oporavio od "svađe Putina i Prigožina".

- Jako zanimljivo, jer je poslanička grupa Dveri glasala za odluku o formiranju Anketnog odbora gde jasno piše da će predsednik Anketnog odbora biti predstavnik najjače opozicione poslaničke grupe a to je poslanička grupa Ujedinjeni, čiji je šef Marinika Tepić. Ja razumem da je Boško u šoku zato što su se Putin i Prigožin posvađali pa verovatno još sebi ne može da dođe! - rekao je on za tajkunske medije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nastradali vozač živeo sam sa majkom! Oglasili se prijatelji i poručili ovo (FOTO/VIDEO)
Utvrđuju se detalji nezgode

Nastradali vozač živeo sam sa majkom! Oglasili se prijatelji i poručili ovo (FOTO/VIDEO)

Komšije, prijatelji i kolege pokojnog Momčila Radosavljevića (56) iz Bariča, vozača autobusa koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći u selu Stubline kod Obrenovca, i dalje su u šoku da njihovog Moce više nema. S tugom i u bolu saosećaju sa njegovom porodicom i familijom, a kako saznajemo, Momčilo je živeo samo sa majkom, koja je posle njegove pogibije ostala sama!

22.05.2024

20:47

Sport

Planeta

Američko-kineski špijunski triler u Alpima! Kako je Peking došao do podataka o F-35, najboljem borbenom avionu SAD!
Ovo ima samo u filmu

Američko-kineski špijunski triler u Alpima! Kako je Peking došao do podataka o F-35, najboljem borbenom avionu SAD!

Globalno nadmetanje između Pekinga i Vašingtona oko vojnih tajni širi se na nova i daleka mesta, a udaljeni hotel u švajcarskim Alpima postaje najnovije bojno polje. U idiličnom švajcarskom selu Unterbach, hotel Rosli, stoljetna loža u alpskom selu Unterbach, našao se u središtu špijunske drame sa visokim ulozima u kojoj je uključen najnapredniji svjetski borbeni avion, F-35, navodi Vol Strit Žurnal.

22.05.2024

22:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija