Autor: Informer.rs

26.07.2023.

17:40

Foto: printscreen Tviter

Vesti

Zašto ponovo ubijate našu decu?! Čak i Boban Bogdanović zgrožen performansom Stojkovićke i Miketića: Na šta ovo liči?!

Skandalozno ponošanje predstavnika opozicije ispred srpskog parlamenta, kada je organizovan performans pod nazivom "Letovanje ispred Narodne Skupštine" i dalje je jedna od centralnih političkih tema u srpskoj javnosti, a tim povodom oglasio se i Boban Bogdanović.

- Na šta ovo liči?! Kakva je ovo poruka porodicama koje su izgubile svoju decu i zbog koje smo započeli zajednički protest "Srbija protiv nasilja"?! Kakvu poruku ovom lakrdijom šaljete građanima 🇷🇸?! Ovo nisu EU vrednosti! Zašto ponovo ubijate našu decu? - napisao je on na Tviteru.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, ponašanje vajnih opozicionara osudio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

-  Svaki dan urušavaju državu. Eno oni brčkaju noge u nekom bezenu ispred Narodne skupštine. I kakva je to poruka narodu, kakva je to poruka bilo kome na ovom svetu. A znaju kakve probleme imamo u okruženju, šta se zbiva i u Republici Srpskoj i na Kosovu i Metohiji. Znaju svuda sve šta se zbiva. Seli ispred parlamenta i brčkaju noge. Tolko o tome da nema demokratije u državi. Kupaju se, da im pošaljemo malo one soli za kupanje - u "borbi protiv nasilja". I sve nam je tako, sve samo obrni, sve naopačke, okreni sliku - rekao je Vučić.