• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2023

18:58

Brčkaju noge ispred Skupštine! Vučić o sramnom performansu opozicije ispred parlamenta: Svaki dan urušavaju državu

Tanjug/Informer

Politika

Brčkaju noge ispred Skupštine! Vučić o sramnom performansu opozicije ispred parlamenta: Svaki dan urušavaju državu

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prokomentarisao je sramno ponašanje opozicije ispred Skupštine Srbije.

Nakon što je prisustvovao vojnoj vežbi na Pasuljanskim livadama, predsednik je odgovarao na novinarska pitanja, a jedno se ticalo protesta dela opozicije nazivom "Letovanje ispred Narodne Skupštine".

Foto: Informer

 

 

Svaki dan urušavaju državu. Eno oni brčkaju noge u nekom bezenu ispred Narodne skupštine. I kakva je to poruka narodu, kakva je to poruka bilo kome na ovom svetu. A znaju kakve probleme imamo u okruženju, šta se zbiva i u Republici Srpskoj i na Kosovu i Metohiji. Znaju svuda sve šta se zbiva. Seli ispred parlamenta i brčkaju noge. Tolko o tome da nema demokratije u državi. Kupaju se, da im pošaljemo malo one soli za kupanje - u "borbi protiv nasilja". I sve nam je tako, sve samo obrni, sve naopačke, okreni sliku - rekao je Vučić.

Foto: Informer

 

 

Podsetimo, kako je Informer već pisao, danas je ispred parlamenta održan protest prozapadne opozicije koji je predvodio poslanik Srđan Milivojević.

Protest pod nazivom "Letovanje ispred Narodne Skupštine" najavljen je kao studentski protest iako to nije bio.

Detalje možete čitati u posebnoj vesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivana

pre 9 meseci

Ovo je sramota sta rade, kakvu sliku salju svetu, uzas

Ana

pre 9 meseci

Dok predsednik Vučić provodi dane radno da da uloga u našu zemlju, tajkuni je urupavaju svakodnevno.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija