27.07.2023.

09:24

Foto: Tanjug

Vesti

Cilj Anketnog odbora nema veze sa ubijenom decom, već su hteli da saslušavaju Vučića! Pale sve maske opozicije (VIDEO)

Gostujući na tajkunskoj televiziji N1 Cvjetin Milivojević rekao je da je cilj opozicije u vezi sa Anketnim odborom bio da saslušavaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Na konstataciju novinarke da je predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila da je ideja Anketnog odbora zapravo bila da se ispita Aleksandra Vučića, politički analitičar je odgovorio da veruje da je to delimično tačno i da su hteli i Vučića da ispituju!

- Ako im je to bio jedini cilj, onda je to bila loša zamisao! Opoziciji je verovatno bio i to cilj! - poručio je Milivojević.

Ovim je nedvosmisleno postalo jasno da je osnivanje Anketnog odbora trebalo da se iskoristi u borbi za fotelje, a da žrtve, kao ni njihove porodice nisu ni bile važne delu opozicije koja se zalagala za pomenuti odbor.

U prilog tome ide i činjenica da je predsednica Anketnog odbora i potpredsednica stranke Slobode i pravde Marinika Tepić izgovorila izjavu koja je u najmanju ruku monstruozna, a koja je upućena roditeljima ubijene dece da „niko nema tapiju na bol“.

Ona se, podsećamo, nakon ovih reči nije izvinila!