05.09.2023.

12:57

Foto: printscreen

Vesti

Imaćete decu na savesti! Poslanik Jahja Fehratović molio opoziciju da mu spasu bolesno dete, ali su ga odbili!?! (VIDEO)

- Ovo je zaista situacija u kojoj nije moguće normalno govoriti. Zamolio bih poslanike da se smire, da nama koji želimo da govorimo, koji smo odgovorni predstavnici naroda, daju mogućnost da se obratimo. Ovo nije nimalo dobro. Ja ću biti otvoren... Kao roditelj deteta koje je obolelo od teške bolesti, jako mi je stalo da se usvoje predlozi zakona. Sam prolazim, i znam kroz šta prolaze roditelji dece koja su obolela od leukemije i raka, i teških bolesti. Nama znači pomoć države. Ovo je krajnje neodogovrno, može dovesti da neka od te dece, a ima ih mnogo, ne bude moglo da se leči - rekao je Fehratović, ali niko iz opozicije nije hteo da ga sluša.

Dok se vi borite za sebe, mi se borimo za Srbiju - Premijerka o skandaloznom ponašanju opozicije

Počeo je haos u Skupštini! Bokan: Opozicija želi da blokira Srbiju i izazivanjem nereda preuzme vlast!

- Vi ih možete nositi na savesti! Toj deci je potrebna svaka vrsta pomoći kako bi se izborili sa bolešću. Ovo je apel da se urazumite, zbog te dece kojima je potrebna pomoć države. Možda se nisu susretali, možda nisu gledali kako umire njihovo dete, možda nisu bili u situaciji  da im se kaže "vaše dete neće živeti dugo ako se ne obezbedi dovoljno trombocita". Većina građana Srbije nije za to da nam umiru deca... - govorio je Fehratović, dok je hejterska opozicija sve vreme duvala u pištaljke.

"Ovo je nasilje nad normalnošću, mrak!" Ministar Mali o opozicionim diljacima iz Skupštine!

(VIDEO) Zelenović sprovodi nasilje u Skupštini! Gura druge poslanike i obezbeđenje!