• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2023

12:36

(VIDEO) Počeo je haos u Skupštini! Bokan: Opozicija želi da blokira Srbiju i izazivanjem nereda preuzme vlast!

Zoran Sinko

Live TV

(VIDEO) Počeo je haos u Skupštini! Bokan: Opozicija želi da blokira Srbiju i izazivanjem nereda preuzme vlast!

Podeli vest

Opozicija je napravila haos blokadama i pištaljkama u Skupštini Republike Srbije i izazivanjem nereda želi da preuzme vlast. O ovoj temi na Informer Tv razgovarali smo sa Dragoslavom Bokanom iz Instituta za nacionalnu strategiju.

Dragoslav Bokan iz Instituta za nacionalnu strategiju ističe da za opoziciju demokratija predstavlja izbore na kojima možeš pobediti, a nije demokratija ako imaju mogućnost da izgube, već to nazivaju diktaturom.

- Mi imamo jednu Srbiju i moramo da je branimo politički i vojno, a ta vrsta dečijih igrica koju sprovodi opozicija ne treba ucenjenoj Srbiji koja se nalazi u pritiscima sa svih strana. Za opoziciju demokratija predstavlja izbore na kojima možeš pobediti, a nije demokratija ako imaju mogućnost da izgube, već to nazivaju diktaturom - rekao je Bokan.

 

Foto: Zoran Sinko

Dragoslav Bokan

 

Naš sagovornik Dragoslav Bokan tvrdi da je cilj opozicije da narod glasa za njih, a izazivanjem blokada i haosa u Skupštini, žele da preuzmu vlast.

- Snobizam i malograđanstvo je prisutno kod opozicije što se vidi pravljenjem blokada i zviždanjem u Skupštini Srbije. Njihov politički cilj je da narod glasa za njih, izazivanjem haosa i blokada u Skupštini. Dobro je da je naš narod prepoznao "krokodilske" suze opozicije, ali narod treba da zna i da je prioritet opozicije da pretvaranjem, lažima i izazivanjem nereda preuzmu vlast. Priznali su da žele da Srbija stane i da bude leš - kazao je Bokan.

Sva dešavanja iz Skupštine Republike Srbije i razgovor sa Dragoslavom Bokanom obavezno pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija