02.10.2023.

09:50

Foto: SNS

Vesti

"Đilas izgovara nebuloze i neistine" - Đurić poručuje: Ako neki gradonačelnik Beograda neće biti upamćen "ni po čemu dobrom" onda je to baš on!

- Do sada se nije rodio onaj koji mu može parirati u tome - da u jednom dahu, na jednom mestu, izgovori više nebuloza i neistina! Kada je u pitanju plasiranje laži i pokušaj obmanjivanja naših građana - tajkun Đilas je No1. Kaže da - naši građani očekuju ljude koji znaju da rade i koji mogu da obezbede boljitak na svim poljima, a on je reprezentativni primer za sve suprotno od toga! Doduše, znao je da radi, i to odlično, vredno i posvećeno - samo za sebe, vodeći računa jedino o sopstvenim interesima, i obezbeđujući boljitak samo sebi! U njegovo vreme se naša država gasila i kopnila, narod živeo u nemaštini i bedi, jedino su njegove privatne kombinacije cvetale, a on napredovao - navodi Đurićeva.

- Kada govori i najbogatijim ljudima u Srbiji, neka ima na umu da nikada nije građanima Srbije objasnio kako su se toliki milioni slili na račune njegovih privatnih firmi. O svom lopovluku ne progovara! O tome "mudro" ćuti nadajući se da će građani to zaboraviti! Jesu on i njegova bolumenta mufljuza doveli zemlju na sam korak od katastrofe, doveli nas do ivice ambisa i samo čekali kada će nas u isti gurnuti - a da ne trepnu! Sa ivice tog najmračnijeg crnila nas je odgovornom politikom sklonio Aleksandar Vučić, voljom građana Srbije, kojima secikese poput Đilasa, koliko god da pokušavaju, nikako i nikada ne mogu manipulisati - dodaje Nevena Đurić.