• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.09.2023

22:43

Laž ste, Dragane, po postojanju! Vujičić razbucala Đilasa: Ako već nisi, javi lobistima da će Srbija pobediti na čelu sa Vučićem

Zoran Sinko

Politika

Laž ste, Dragane, po postojanju! Vujičić razbucala Đilasa: Ako već nisi, javi lobistima da će Srbija pobediti na čelu sa Vučićem

Podeli vest

Još jedna u nizu mantra i navodna briga za srpski narod na KiM i to od Dragana Đilasa lidera SSP-a. Moje je pitanje koliko puta si bio na KiM i na koji način si brigu za srpski narod pokazao kada si bio na vlasti - pita Danijela Vujičić, poslanica SNS.

- Komadanje naše države počinje u doba tvog Borisa Tadića, Vuka Jeremića i svih vas koji ste uradili jedno veliko ništa za srpski narod i državu. Da, Srbi sa KiM su žrtve režima, propalih diplomatskih prilika, ali ne Aleksandra Vučića nego njegovih prethodnika upravo onih tvojih koji su kosovsko pitanje koristili samo u svrhu izbora, pljačkali narod, oslabili državu, upropastili vojsku i tražili alibi za predaju KiM u najglupljem pitanju Međunarodnog suda pravde - kaže Vujičić i dodaje:

- Ako se već, Dragane, brineš za Srbe na KiM, kako se to nisi sastao na američkoj turneji  sa lobistom koji podržava srpski kokus nego si se po proverenoj šemi odmah sreo sa dokazanim srbomrscem senatorom Mendedezom. Da, hteo si da "pomogneš Srbima i formiraš ZSO", onako kako senator predlaže. (ZSO NIKAKO). Sramno!

Foto: Zoran Sinko

 

- U ovom teškom trenutku jednom od najtežih po srpski narod, ne samo na KiM jer bi ove rane trebalo isto da nas bole, ali tebe očigledno ne, pokazao si brigu jedino za jeftin politički poen i odmah kao poparen krenuo na Aleksandra Vučića, Srpsku listu, njeno rukovodstvo ne birajući sredstva da dođeš do cilja, a to je vlast. Laž ste Dragane po postojanju kao i ona najveća najmostruoznija "Srbija protiv nasilja" zarad vlasti, tako i danas braneći navodno Srbe na KiM braniš sebe. Znamo te - navodi Vujičić. 

- Kurtijevom retorikom udaraš na Milana Radoičića koji je po tebi greška, loš izbor. On je izbor srpskog naroda, a ti si greška, i to statistička. Aleksandar Vučić se bori za srpski narod, i ta borba traje. Znam, za tebe je KiM lako rešenje jer kada nemaš način onda imaš izgovor. Ako već nisi, javi lobistima da će Srbija pobediti na čelu sa Aleksandom Vučićem - poručila je. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija