• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.09.2023

14:57

Oni su dijagnoza! Vujičić: Opozicija danas potpisala izdaju!

Zoran Sinko

Politika

Oni su dijagnoza! Vujičić: Opozicija danas potpisala izdaju!

Podeli vest

U danu kada će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiti Generalnoj skupštini UN, gde će izneti činjenice i istinu o teškom životu našeg naroda na KiM, deo opozicije je potpisao izdaju države, kaže Danijela Vujičić, poslanica SNS

- U danu kada će se predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, obratiti Generalnoj Skupštini UN, gde će izneti činjenice i istinu o teškom životu našeg naroda na КiM i našoj borbi za očuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta, kao i poštovanju svih principa međunarodnog prava jedne male, ponosne i nezavisne Srbije, u kome će ostaviti  pečat  državnika koji odgovornom i hrabrom politikom, nastoji da postavi drugačije temelje budućnosti i odnosa prema Srbiji, u kojoj će srpska deca na КiM imati bezbrižno detinjstvo, u kojoj će mir, a ne bodljikave žice obezbeđivati srpske svetinje i da pokuša da zaustavi krug nesreće, istoriju muke, stradanja, na današnji dan za Srbiju važan, u Beogradu opozicija potpisuje sramni "Dogovor za pobedu" gde  je na lažima protesta "Srbija protiv nasilja " ustvari  dogovor za rušenje Vučića, dogovor za priznanje КiM i dogovor za pljačku Srbije - rekla je Vujičićeva.

Srdačan susret sa prijateljem i ozbiljni razgovori! Predsednik Vučić na prijemu kod ministra spoljnih poslova UAE (FOTO)

Prema njenim rečima, ova bedna kolona danas, kada nam je više nego potrebna sloga i jedinstvo, gde podrškom našem predsedniku u UN branimo našu  Srbiju i naš narod, na čelo je stavila šta misli o Srbiji.

- Ona nije srpski narod, oni su dijagnoza. Mi leka za njih imamo. Pobediće slobodna a ne plaćenička, nezavisna i celovita a ne rasparčana, ekonomski jaka a ne opljačkana Srbija. Srbija na čelu sa našim predsednikom je Srbija koja je data narodu na upravljanje i koji će danas videti one u Beogradu koji su potpisali izdaju. Opozicijo, navodno srpska, danas ste stavili potpis i pečat na "Dogovor" priznanja КiM - ističe Vujičevića.

Priština gubi konce posle diplomatskog šamara u Briselu! Svečlja pretio Vučiću, pa dobio odgovor: Da imaš čime, razmislio bi!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija