18.10.2023.

11:36

Foto: Printscreen/PinkTV

Vesti

Udarna poruka Vučića! Predsednik Srbije o paktu stranih ambasada i stranaka bivšeg režima pred izbore: Tri stvari su ključne!

Predsednik Vučić uključio je iz Pekinga gde je na Forumu "Pojas i put". On govorio o značaju potpisanih ugovora sa Kinom, a potom je odgovarao na pitanja novinara.

Jedno od pitanja bilo je i to što pripadnici bivšeg režima šuruju sa zapadnim ambasadama, o čemu je Informer već pisao.

Naime, iz Amerike je stigla instrukcija da stranke bivšeg režima na predstojećim izborima budu na jednoj listi.

- Tako su im rekli i da traže izbore, pa su u jednom danu promenili stav. Kad su dobili izbore, onda su rekli pa nismo ih baš toliko ozbiljno tražili. Da bi narod znao, tri stvari su tu ključne - rekao je predsednik Srbije i pojasnio:

- Pod 1, "Srbija protiv nasilja" nikada nije bila građanski proces, nego pokret Đilasa, Mikija Aleksića i tasta mu. Druga stvar, stranci ne vole da vide nezavisnu zemlju, nego bi da se Srbija utopi u sivilo i propada onako kako je propadala do 2012. I treća. ljudima treba da bude jasno da svaki glas za bilo koga od njih ide u Đilasovu kasu - istakao je predsednik Srbije.

On je potom naglasio da su predstojeći izbori od presudnog značaja za Srbiju.

- Predstojeći izbori biće izbori između prošlosti i budućnosti, onih koji su pokazali kako Srbija može bolje da izgleda, kako možemo da imamo mnogi više zaposlenih, autoputeva, škola, bolnica, crkava... - poručio je Vučić.